US clinic Trencin v Biskupiciach
Mate skusenosti? Odporucate?
Dakujem
@lucianaaaaa Však sú drahí jak svet pre pána Jána a ešte aj nepríjemní k tomu tam ľudia čakajú aj hodinu dve
Ja mám dobrú skúsenosť, nikdy som nečakala viac ako 10 minút. Každý deň robia aj pohotovosť, kedy môžete prísť aj bez objednania a jedine vtedy môžete čakať kým sa uvoľní zubár ale to som tiež s dcérkou nečakala viac ako pol hodinu.. Zuby opravujú dobre, nikdy mi nič nemuseli opravovať ako u predošlých zubárov a aj decká k nim chodia. Ceny majú tak, ako iný súkromný zubári.
@modrykolibrik Kde poslala inde? K inemu zubarovi?
Ma niekto este nejaku skusenost?
@lucianaaaaa ja mám tiež zlú skúsenosť boli sme tam 2x aj deti tie sa potom bali chodiť ku zubarovi. Ten pán majiteľ ako už bol spomenutý vyššie je veľmi nepríjemný chová sa ako keby nad neho nebolo a jeho prístup ku pacientom otras. A o cene ani nehovorím.
@lucianaaaaa ja tiez skor neodporucam. Vybavenie maju paradne ale personalne je to slabsie. Ceny tiez 'paradne', ale plus minus porovnatelne s inymi dent.klinikami, zubari su drahi vseobecne. Mehdi este ako tak, ten aj celkom dobre robi a aj pristup fajn, hlavne k detom, ale zvysok vacsinou zamestnava absolventov a mladych dr ktori tam ziskavaju prax kym odidu niekam inam. Chodila som tam par rokov, opravovali mi vela zubov, avsak vsetky sa mi nakoniec podkazili - spravil sa mi kaz pod ich plombami napriek dokladnej hygiene a pravidelnej dentalnej hygiene u nich kazdy polrok. Zakazdym som bola osetrovana inym dr, napr na preventivke u Hollej vsetko vraj ok a o mesiac u ineho dr v ramci kliniky obrovska diera v zube, pytala som sa ho ci je mozne ze sa mi ta diera spravila od tej preventivky - len pokrutil hlavou ze nie (ten dr tiez odtial odisiel). Prisla som tam o vela penazi, bavime sa o tisicoch € a zaroven aj o vela zubov. Ked som odchadzala, neboli mi schopni ani dat moje snimky z CT, ktore som samozrejme platila aby ma vedel podla nich osetrit moj novy zubar kam som odisla.. tyzden som sa s nimi natahovala kym som ich konecne dostala. moje skusenosti s nimi su zle, vedela by som rozpravat.. ako napr mi zubarka cisti kanaliky, vytahuje nerv s takou tou 2cm dlhou vrtackou ale diva sa na monitor pc kde jej kolegyna ukazuje kremiky a kozmetiku ktoru ona pouziva a velmi jej odporuca.. hadajte ci sa jej podarilo to dokoncit a vycistit.. nie, na 3x mi to tam robili, dokoncil mi to az moj novy zubar..
@lucianaaaaa vratila som sa ku Krislovi a teraz som v Coufal Clinic a tam som nadmieru spokojna. Mam mladeho doktora ale je velmi zlaty. Este mi aj upravuje cenu a fantasticky trha. Vzdy pocka az mi zabere injekcia a za 2 sekundy mam zub vonku a ani neviem kedy to stihol
Ani ja neodporúčam. V živote by som tam už nešla.
@lucianaaaaa ja neodporucam. Bez udania dovodu mi majitel kliniky, neviem si teraz spomenut meno, zhodil vsetky blomby. Musela som si ich dat nanovo spravit- prisla som tam s bolavym zubom.
A dtuhy krat mi mali vytrhnut zub. Robila mi to mlada zubarka, ktora nebola schopna ho vytrhnut. Trhala mi to zaziva a este sa divila, ze ma to boli. Musela nakoniec ma poslat inde lebo nemala silu ho vytrhnut.
Mam dozivotnu traumu zo zubara.