Trenčín - spoje MHD

chrobacik41
7. apr 2022

Ahojte ! Prosím vás je tu niekto z Trenčína? Potrebujem zistiť spoje mhd. Ďakujem. 😊

vierka82
7. apr 2022

Ja

anna_2
7. apr 2022

www.cp.sk
nemáš zač 🙂

chrobacik41
autor
7. apr 2022

@anna_2
@anna_2 nenaslo mi spoj preto sa chcem opýtať

chrobacik41
autor
7. apr 2022

@vierka82 potrebujem zistiť spoj z bus stanice ku škole letecko technickej, viem ze tam chodí asi číslo 17 ale tá nechodí z bus stanice ,

chrobacik41
autor
7. apr 2022

@vierka82 a nechce mi vyhľadať spojenie cez CP

anna_2
7. apr 2022

je tam aj moznost mapky, kde vyberies zastavku. Len sa v telefone - v prehliadaci musis prepnut do "web pre pocitace". nasledne na mape najdes kde chces ist.

chrobacik41
autor
7. apr 2022

@anna_2 ďakujem idem to skúsiť

anna_2
7. apr 2022

takto to potom vyzera:

vikicaviki
7. apr 2022

zastavka sa vola 'Biskupice, SOŠ LT' a na MHD v Trencine je dobre aj imhd.sk/tn

mima1
7. apr 2022

Ku tej zastavke ti ide aj primestka doprava a povedala by som ze urcite castejsie ako mhd. Skus pozriet spoje ako su Svinna,Jastrabie,Mnich.lehota,Turna,stankovce,Beckov atd

chrobacik41
autor
7. apr 2022

@mima1 tak som to pozerala, áno stoja tam busy pri lot, a odtiaľ je ku skole cca 8 min mi ukazuje navigácia ale ze to je nejaká cesta sukromna ci co tak neviem ci je tam aj iná cesta od tých LOT ono to by aj vyhovovalo keď mi tam bude stáť bus ( ja prídem z bn) len tam by som teda tu cestu potrebovala zistiť od tých LOT k tej skole letecko technickej. 🤷‍♀️

chrobacik41
autor
7. apr 2022

@mima1 pozri toto mi ukazuje navigácia

mima1
7. apr 2022

@chrobacik41 ono ta skola je v LOT sucast arealu cize ju asi pise ako sukromnu no da sa ist asi normal lebo viem ze ziaci tam chodili aj s busom co som pisala.