Ahojte ! Prosím vás je tu niekto z Trenčína? Potrebujem zistiť spoje mhd. Ďakujem. 😊
@vierka82 potrebujem zistiť spoj z bus stanice ku škole letecko technickej, viem ze tam chodí asi číslo 17 ale tá nechodí z bus stanice ,
@vierka82 a nechce mi vyhľadať spojenie cez CP
je tam aj moznost mapky, kde vyberies zastavku. Len sa v telefone - v prehliadaci musis prepnut do "web pre pocitace". nasledne na mape najdes kde chces ist.
@anna_2 ďakujem idem to skúsiť
zastavka sa vola 'Biskupice, SOŠ LT' a na MHD v Trencine je dobre aj imhd.sk/tn
Ku tej zastavke ti ide aj primestka doprava a povedala by som ze urcite castejsie ako mhd. Skus pozriet spoje ako su Svinna,Jastrabie,Mnich.lehota,Turna,stankovce,Beckov atd
@mima1 tak som to pozerala, áno stoja tam busy pri lot, a odtiaľ je ku skole cca 8 min mi ukazuje navigácia ale ze to je nejaká cesta sukromna ci co tak neviem ci je tam aj iná cesta od tých LOT ono to by aj vyhovovalo keď mi tam bude stáť bus ( ja prídem z bn) len tam by som teda tu cestu potrebovala zistiť od tých LOT k tej skole letecko technickej. 🤷♀️
@mima1 pozri toto mi ukazuje navigácia
@chrobacik41 ono ta skola je v LOT sucast arealu cize ju asi pise ako sukromnu no da sa ist asi normal lebo viem ze ziaci tam chodili aj s busom co som pisala.
Ja