Baby, prosím, chystáme sa od Lidla Bratislavska ulica ku hradu MHDckou,ide nejaká? Nepoznám ulicu ani blízko ako pod hradom,aby niekde sa dalo vystupit..
@nikaa951 na hasičskej to ma asi najlepsie keď vystúpi, prejdes len cez fatimu následne bud cez farské schody alebo okolo katovho domu a si na hrade
Bratislavská zastávka pri Lidli sa volá Old Herold a najlepšie by bolo ísť na Hasičskú len žiaľ odtiaľ nejde priamy spoj
Ano od lidla je to zastávka old herold a vystupite hned na prvej Braneckého-to je vlastne pri gympli ľ.štúra...prejdete cez prechod smerom k prioru, popred prior, okolo vodníka, pod Bránu a ste na námestí...podla mna aj lepšie ako od hasicskej aspoň si pozriete aj vodníka🙂
Z tej zastavky je to do mesta len cez most. Ja by som to riešila prechádzkou
@zuzu1304 od Lidla?
Teraz ktory Lidl myslite? Ten stary, ci ten novy? To je rozdiel potom.... Obidva su na Bratislavskej, z toho noveho by to bolo pesi daleko...
@zatn jeden je na Brnianskej (nový) a druhý na Bratislavskej (starý) ten je pri Old Herold 🤗
@lenuliatkotn na internete su obidva pisane na Bratislavskej
@zatn lebo je ten nový na rázcestí🙂 ale označovaný je ako Brnianska 😉
@lenuliatkotn
Bratislavská 2464, 911 01 Trenčín-Nové Zlatovce.
Takto to maju oznacene oficialne, ale ludia to volaju vacsinou asi ako Brnianska.... Tak ako kto...
@zatn
@zatn označuje sa ako Brnianska no
@lenuliatkotn no a podtym je adresa Bratislavska 2464, ved ako kto uz...
@zatn veď je to Lidl Brnianska na Bratislavskej ulici 😂 veď to je fuk tak či tak
@lenuliatkotn Autorka pisala, ze od Lidla Bratislavskej ulice, nie od nazvu, ale to uz ona vie, co myslela.... 😉
@zatn uz je davno po ....🫶
Ano, viem