Tokofóbia psychiatrická ambulancia Trenčín

7. jan 2024

Dobrý večer,

Prosím o radu, kde v Trenčíne a v okolí, nájdem psychiatra, ktorý má skúsenosti s tokofobiou a poporodnou depresiou?
Poprosím info a rady, len z reálnych skúseností, je to súrne a vážne.

Ďakujem vopred za každú informáciu
Pekný večer prajem

anjelicek26
8. jan 2024

Presne meno nemam,ale porodnica,kde si rodila vzdy spolupracuje s lekarmi tohoto typu,treba tam zavolat a nech TI niekoho odporucia pripadne rovno pomozu riesit hospitalizaciu.

keira13
8. jan 2024

Ahoj ja som mala poporodnu depresiu 🙂 a jedine co zabralo nakoniec bolo nasadenie liekov antidepresiva mala som to dost silne a dakujem bohu ze za nejaky cas lieky zabrali. Bola som myslou uplne mimo vyhladaj v meste psychiatra kludne bez osobne povedz ze ti je strasne nasadi lieky da aj nieco na skludnenie kym nabehnu antidepresiva musis vyckat a potom bude lepsie

autor
8. jan 2024

@keira13
@anjelicek26 ďakujem srdečne za rady.
Práve to sa pokúšam nájsť meno nejakého odborníka Trenčín, okolie alebo Dubnica?
Vôbec nepoznám žiadneho, so žiadnym nemám skúsenosti a jednemu som volala a neberie nových

anjelicek26
8. jan 2024

Zdravotna poistovna by ti tiez mala vediet niekoho odporucit, toto je urgent a neodkladne. Musia pomoct. Ale ta porodnica ma urcite tiez kontakty, spolupracuju s nimi aktivne.

sandratn
8. jan 2024

ak bude najhorsie, obratit sa na linku dovery. Urcite do istej miery pomozu, vypocuju, poradia. Treba to okamzite riesit, drzim silno prsty