Dobrý večer,
Prosím o radu, kde v Trenčíne a v okolí, nájdem psychiatra, ktorý má skúsenosti s tokofobiou a poporodnou depresiou?
Poprosím info a rady, len z reálnych skúseností, je to súrne a vážne.
Ďakujem vopred za každú informáciu
Pekný večer prajem
Ahoj ja som mala poporodnu depresiu 🙂 a jedine co zabralo nakoniec bolo nasadenie liekov antidepresiva mala som to dost silne a dakujem bohu ze za nejaky cas lieky zabrali. Bola som myslou uplne mimo vyhladaj v meste psychiatra kludne bez osobne povedz ze ti je strasne nasadi lieky da aj nieco na skludnenie kym nabehnu antidepresiva musis vyckat a potom bude lepsie
@keira13
@anjelicek26 ďakujem srdečne za rady.
Práve to sa pokúšam nájsť meno nejakého odborníka Trenčín, okolie alebo Dubnica?
Vôbec nepoznám žiadneho, so žiadnym nemám skúsenosti a jednemu som volala a neberie nových
Zdravotna poistovna by ti tiez mala vediet niekoho odporucit, toto je urgent a neodkladne. Musia pomoct. Ale ta porodnica ma urcite tiez kontakty, spolupracuju s nimi aktivne.
ak bude najhorsie, obratit sa na linku dovery. Urcite do istej miery pomozu, vypocuju, poradia. Treba to okamzite riesit, drzim silno prsty
Presne meno nemam,ale porodnica,kde si rodila vzdy spolupracuje s lekarmi tohoto typu,treba tam zavolat a nech TI niekoho odporucia pripadne rovno pomozu riesit hospitalizaciu.