Stredná zdravotnícka škola v Trenčíne

dian32
11. jún 2020

Ahojte, chcela by som sa spýtať ohľadom toho či sa na zdravotnej škole robia ešte talentovky (konkrétne farmaceutický laborant) ? Alebo ako to teraz je.
Ak vie niekto bližšie info. Ďakujem.

kucminka
11. jún 2020

@dian32 myslim ze len na masera sa robia talentovky, dcera chcela tiez na farmaceuta , ale nakoniec isla na zubneho asistenta

mbazar
11. júl 2020

na FL sa nerobia talentovky.

vanullienka
11. feb 2023

@kucminka dobrý deň. Vy ste písali, že vaša dcéra chodí na zdravotnú školu. Chcela by som sa opýtať, či je dcéra spokojná so školou a či je škola veľmi náročná? Lebo aj moja dcéra by chcela ísť na zdravotnú odbor zub.asisten, ale sa bojí, či to neni veľmi náročná škola.

dian32
autor
11. feb 2023

@vanullienka sestra mala záujem o tu školu ale nakoniec sa rozhodla pre gymnázium(z dôvodu, že si nebola ešte istá čo ju bude baviť) takže neviem vám poradiť..

vanullienka
11. feb 2023

@dian32 ďakujem

kucminka
11. feb 2023

@vanullienka dobrý večer.
Dcéra je myslím spokojná. Aj ju to celkom baví, hlavne prax v zubnej ambulancii. Náročný bol 1 ročník, kde bola anatómia, tú majú len 1 rok, o to to bolo náročnejšie.Ostatné ročniky v pohode.

kucminka
11. feb 2023

@vanullienka skôr by som povedala že je to nárocnejšie na dochádzku v tejto škole. Ak vynechá len 2- 3 hodiny z daného predmetu , musí robiť skúšky.

vanullienka
12. feb 2023

@kucminka Myslíte to tak, že z daného učiva až chýba, tak z toho robí skúšky? A kedy potom robí tie skúšky?