Ahojte. Prosím ako to funguje v trenčianskej nemocnici so stravou? Idem s dcérou na jednu noc, tak som chcela vedieť že či má matka automaticky stravu alebo sa to rieši ráno pri hospitalizácii, chcem si vziať svoje z domu tak nech viem. Ďakujem
Ahoj ja som bola tiež jednu noc s dcérkou na ORL a platila som okolo 12€ pobyt plus strava obed večera a ráno raňajky, izba obyčajná žiadny nadštandard, ten je okolo 30€ na noc
dostaneš stravu ak bábo kojíš... ak nekojíš - stravu si musíš zaplatiť.
ja som si ani stravu nedávala - zbehla som do bufetu... alebo čo nezjedlo dieťa - dojedla som ja.
Oni sa ťa budú pýtať či chces od nich stravu.
Ďakujem baby, aj som si myslela že takto asi to bude.
@dada011 aj my ideme na orl, prosimta, brala si malej aj nejaké kapsicky s vyzivkou alebo jogurty alebo tam dostane takú kašovitu stravu?
Boli sme na výber nosnej mandle, ráno sme mali byť v príjmovej ambulancii 6.30, dostali sme izbu, vypísali papiere, podali nám narkózy, zoperpvali cca o 9tej a potom mohla až po 3 hodinách piť a dostala až večeru, aj to zjedla len suchý chlebík, aj tak narkózu vytŕčala, čiže poriadne jedla až na raňajky a to už sme išli po nich domov, neviem na akú zákrok idete vy, môžeš niečo malého zobrať na zahryznutie ale ak bude podaná narkóza dieťa nebude môcť jesť... A ja som tiež nejedla aby som jej chute nerobila, len teda čo sme dostali večeru... Inak môžem povedať na sestričky aj doktorov a celkom personál na 1 aj starostlivosť, nás operoval primár Večera, ja som bola spokojná
@dada011 tiež ideme na nosné mandle. Ďakujem veľmi pekne za Tvoje slová, som z toho kapanek nervózna tak rada počujem že si bola spokojná,keďže na TN nemocnicu toho moc dobrého nepočujem. Ako rýchlo sa dcérka zotavila po operácii? Mala aj bolesti?
Hrdlo ju bolelo asi 3 dni ešte, ale inak v pohode nič nebolelo iné zo škôlky som ju preventívne nechala dva týždne pred a dva po doma.
Zrejme sa tam pýtajú a je to platené za istých okolností. Pridávam ti jeden link, možno ti pomôže... https://www.fntn.sk/index.php/sk/pacienti-a-nav...