Ahojte žienky, prosím vás kam a ku komu by ste mi poradili ísť na sonografiu prsníkov, buď v Trenčíne alebo Topolcany. Veľmi pekne ďakujem za info a prajem pekný deň!
J.
V TN je super Dr. Marečková
@chrobacik41 Len nie pani doktorka Marečková. Nemám s ňou dobré skúsenosti. Povedala mi hnusným tónom,že nebudem mať materské mlieko a hľa, mám ho. Správala sa ku mne celkovo nie moc pekne. Určite neodporúčam.
@domi_nika1 hm, mojej mamine táto pani doktorka 2x zachránila život ...ja s ňou mám len dobré skúsenosti
MuDr.Marečková.Poplatok podla poisťovne,ja platim 13€(v nemocke u Slobodnika sa plati tiez,ale o niečo menej).Chodim k nej dlho,neporovnateľné s nemocnicou ako pristup tak aj prostredie
Žienky ešte som tak prezerala na nete lekárov, a v Topoľčanoch som objavila by mala robiť sono aj mamografiu lekarka Mudr. Mariana Skladana Lisanska poznáte ju niektorá, ďakujem za inf.
@domi_nika1 suhlas
Slibodnikova je veľmi príjemná aj ľudská.vysvetli.len asi ťažko k nej dostat.ja som bola len raz i keď som sa objednala supli ma tomu ukrajincovi. Musím si to nabudúce overit viac
Ja chodím do Trenčína....radiolog.klinika MUDr.Slobodníková.