Dobrý večer,
Chcela by som sa opýtať na škôlky v Zablati, prípadne Zlatovce. V Zablati je aj súkromna. Je dobrá? Aký majú deti denný režim a program ? Čo štátne? Sú deti spokojne ? Nenudia sa ? Väčšinou v štátnych program pre deti nič moc, tak preto by som sa rada opýtala. Ďakujem
dobrý deň, na Motýlik Záblatie tu už bolo veľa negatívnych recenzií...pohľadajte vo fórach
@ketonka dobry den, prosim Vas o radu. Mala som stretnutie s pani riaditelkou Motylika, v podstate som jej prislubila ze tam dverku dam od septembra ale.. mam z toho cudny pocit, nesedi mi to tam nejako.. potom som nasla tu negativnu recenziu tu na Mk a musim povedat ze som v soku:(( smiem sa opytat pre aku skolku ste sa rozhodli? Vobec Tn nepoznam, stahujeme sa zo SC coskoro takze by ste mi velmi pomohli.🙏🏿
@kath1210 viete čo dali sme dcéru na Sihoti do Chrobacika a super sme spokojní. Takisto je výborná skolka Slimacik na Sihoti. Pozrite ich na FB, majú mať na konci apríla deň otvorených dverí. Ešte by som dodala že máme osobnú skúsenosť aj s Tralala pod Juhom a tej tiež odporúčam sa vyhnúť, na túto škôlku by som najradsej poslala nejaku kontrolu alebo čo, lebo čo tam starajú tie "pani učiteľky ", tak to je otras. Veľa šťastia pri výbere.
V Zablati neviem ci je sukromna. V zlatovciach je na Orechovskej ulici Stvorlistok skolka sukromna. Statna na Dolinach Detske mestecko skusenost nemam ale nepaci sa mi uz len ako vyzera budova atd. Ale mozno maju triedy pekne. V zlatovciach je potom este Mednanskeho