Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate niekto skusenost so Zajo reality, konkretne Rezidenciu Kozusnicku. Je tu uz niekto kto podpisal zmluvu o buducej zmluve? Ja by som ju aj chcela podpisat ale manzelovi sa nepozdava..ma ju niekto skontrolovanu pravnikom? Dakujeme 😊
@kvetinka458 za mna táto realitka veru nie. Keď ide všetko ok tak sú v pohode ale ak treba niečo riešiť tak to už je problém.
Daj si skontrolovat pravnikom..realitky nerobia dobre zmluvy..z vlastnej skusenosti..radsej zaplat teraz par eur,ako si potom buchat hlavu
Za mna urcite nie, otrasny, drzy a natlakovy pristup..zmluvu si dajte urcite skontrolovat pravnikom a davajte si riadny pozor..
Dobrý deň, dnes som našiel túto debatku a dovolím si napísať svoj pohľad na vec, aj keď už prešiel nejaký ten čas. Som majiteľom realitnej kancelárie ZAJO Reality a mojou prácou je posúdiť riziká svojich klientov a nastaviť správne proces predaja. A áno máte pravdu a úplne s vami súhlasím, ak mi pošlete celú červenú a prepísanú zmluvu od nejakého premotivovaného právnika, čo potrebuje vykázať svoju činnosť, áno, nie som ochotný diskutovať a dať kompletne prepísať celú kúpnu zmluvu, ak môžem byt v zapätí predať inému záujemcovi, ktorý má okamžitý záujem byt kúpiť. Áno, tiež nie som ochotný odsúhlasiť zmluvu, ktorá je nevýhodná pre môjho klienta a vrhá ho do možného rizika. Obchod má byť dobrovoľný a každý predajca má nastavené podmienky predaja podľa svojho uváženia a podľa predošlých skúseností. Ak niekomu naše podmienky nevyhovujú, môže si kúpiť byt niekde inde. Rovnako každá banka ma nastavené za akých podmienok vám požičia peniaze, ak vám ich podmienky nevyhovujú, idete do inej banky, určite nepôjde do podmienok, ktoré by boli v jej neprospech. A nevidím v tom nič neseriózne, ich peniaze ich podmienky. Na Kožušníckej je predaných cez 70 bytov, počas predaja sme sa rozhodli neuzavrieť zmluvu s troma záujemcami, aktuálne máme jedného zákazníka, ktorý je nespokojný a zvyšní klienti sú spokojní vlastníci bytov, ktorí sa už onedlho, po uskutočnení kolaudácie, budú stahovať do svojich krásných nových bytov. Tento úspešný projekt pokračuje a už máme prvých záujemcov o byty v bytovom dome C, ktorý sa bude stavať na Kožušníckej, bližšie smerom k centru mesta. Mrzí ma, že sme nedokázali uspokojiť všetkých záujemcov a každému splniť všetky jeho požiadavky. No klientov, ktorí sú spokojní s našou prácou je omnoho viac. Ďakujem aj za túto spätnú väzbu. S pozdravom Tomáš Zajac
@kvetinka458 nemáme teda zkušenosti s Kožušnickou, ale přes Zajo reality jsme kupovali 2 roky dozadu byt a nemůžeme si stěžovat, všechno bylo naprosto v pořádku, co se týká právních věcí (měli jsme to kontrolované).