Regionálny úrad verejného zdravotníctva Trenčín

chrobacik41
28. okt 2020

Ahojte dievčatá, ozvali sa vám s ruvz trenčín hneď alebo to trvalo dlhšie? Viem ze majú toho veľa , potrebujem súrne zistiť informáciu ohľadom toho celoplosneho testovania. Len sa k nim neviem dovolať a ani na dva emaily som nedostala odpoveď. Ale možno niečo zistím od vas. 16.8 mi volala pracovníčka z RUVZ trencin že som mala pozitívny test, lenže v tom čase keď mal niekto pozitivny výsledok tak sa im volalo z RUVZ a tí ktorí mali negatívny tak dostali sms. Lenže teraz ja nemám doklad že som bola pozitívna . Na toto celoplošné nemusím ísť lenže nemám doklad z toho testu z augusta čiže ak pôjdem do práce a zastavia ma policajti nemám sa ako preukázať. Tak som im písala na ruvz ale žiadna odozva. A teraz neviem čo robiť. Jediné čo mám mám zápisnicu o epidemiologickom šetrení že som bola v kontakte s pozitivnou osobou. Lebo najskôr bola pozit mama a potom po testoch aj ja. Tak neviem, čo by ste mi poradili? Ďakujem.

mogaa
28. okt 2020

@chrobacik41 sestra dostala normálne doporučený list že môže ukončiť karanténnu PN

chrobacik41
autor
28. okt 2020

@mogaa no ja som nič nedostala a neviem sa s nimi skontaktovať

chrobacik41
autor
28. okt 2020

@mogaa len mi volali pred ukončením že či som mala príznaky a že na opakovaný test nemusím ísť a 28.8 mám ukončenie karanteny

mogaa
28. okt 2020

@chrobacik41 normálne by som mala pri sebe tú zápisnicu, ak by ťa kontrolovali dodatočne vieš z hygieny doložiť že si bola pozitívna....rovnako policajt si to budú vedieť overiť jedným telefonátom či u tvojej doktorky alebo na hygiene

eva56
28. okt 2020

@chrobacik41 toto som našla. Ja som kontaktovala RUVZ, ale ja mám sms. Povedali, že buď sms alebo potvrdenie od lekára.

chrobacik41
autor
28. okt 2020

@eva56 ale napríklad ja som lekarku nekontaktovala ohľadom pn, lebo ja som špecifický prípad a na mňa sa pn nevztahuje. Preto by som bola rada ak by sa mi ozvali z RUVZ ako to vyriešiť .ako som písala vyššie mám len ten dokument pdf čo mi poslali z Rúvz že mám byť v karanténe.

eva56
28. okt 2020

@chrobacik41 nemusela si byť PN (ani ja som nebola, mala som DOV), ale lekár musel vedieť, že si pozitívna, on nám do karty písal, že ukončuje karanténu. Zavolaj mu, on ti vystaví to potvrdenie.

chrobacik41
autor
28. okt 2020

@eva56 ok

chrobacik41
autor
29. okt 2020

@eva56 no volala som mudr a mudr tam dnes ani zajtra nie je, a sestrička mi potvrdenie nedá. Takže čo teraz, budem musieť ísť na to celoplošné, lebo z RUVZ tiež ziadna odozva.