Ahojte rozhodla som sa v roku 2024 zlepšiť vzťah k sama sebe...Celý život pociťujem pocit menejcennosti taky skôr asi vnútorný, neverím si, bojím sa ľudí, som introvert, mam problém nadviazať kontakt, myslím si ze ľudia si myslia že som hlúpa a trápna.Bojujem s tým celý život, nepacim sa sama sebe väčšinou. Neviem už z toho von trvá to 10 rokov, dotoho rozchod s priateľom po 3 rokoch lebo údajne už nedával toto moje podcenovanie. Nadváhu nemám, mam Mgr titul, študujem ďalšiu VŠ diaľkovo, robotu mam fajn, mam aj zvieratko. Napriek tomu bojujem s pocitom žien niesom dosť...nikomu...prosím kontakt na nejakého fajn psychológa ktorý by mi pomohol z toho von. V dospievania som mala anorexiu 4 roky tam to cele asi nejako zacalo
@fashionshop88 ahoj, a co ti pomaha ked ta to chyti?
Nič 🙈
Ahoj, odporúčala by som ti kraniosakrálnu terapiu. Ak sa chceš dozvedieť viac, tak si pozri video na youtube: Radek Neškrabal s Dušekom O kranio... terapii. Ak máš záujem, som z TN, pozri si www.kraniorevital.sk nájdeš tam aj kontakt
Počas 4 rokov štúdia sa viacerým z nás, budúcich terapeutov udiali v živote zásadné zmeny, ktoré nedokázali riešiť roky... aj mne. Každý má v sebe potenciál na sebauzdravenie, vtedy je trvalé.
Do polky správy akoby som čítala o sebe 🥺