Prosím poraďte najlepšieho psychiatra v trenčíne (blízke okolie) ideálne cez poisťovňu. Zameranie po pôrodná depresia. Ďakujem
Dušana Klúčiková, Dubnica n/V
Ak by ti stacila len psychologicka, ta sidli aj v nemocnici na 2. poschodi gynekol.porod. oddelenia. Vola sa Tatiana Klempova. Ak mas zaujem pohladam tel. cislo na nu.
Andrea Ševčíková
Áno aj mne sa do mailu ozvala Klempova mám na ňu aj kontakt mail aj mobil. Svoju negatívnu skúsenosť som aspom pre ,,dobro ostatných žien ,, (aspom dúfam že sa raz ľady prelomia poslala primárovi.
Písala som ,, pôrodný príbeh,, sama pre seba. Samozrejme, že som ho písala na niekoľkokrát a zakaždým som sa vyrevala. Celkovo som to spracovávala cca 3 mesiace. Som 4.mesisc po pôrode v štádiu, že už nemám nočné mory, nerevem keď si na to spomeniem ale o ďalšom pôrode nechcem ani počuť. Možno raz ...ale aj to spravím všetko pre to aby to bolo doma a nie v špitáli...
@mirkaz156 Mirka prosim vedela by si mi na nu poslat kontakt, lezala som do piatku v nemocnici, len vecer ma z tade necakane vysikovali a uz som sa s nou nestihla skontaktovat, no vela sme spolu riesili. Tak by som ti bola vdacna...
@2anjelicky číslo je 0940 242 825 Táňa Klempova a mail tanaviszusova@yahoo.com z tohto mi písala
Nech poslúži držím palce ❤️
Robert Košťan, alebo Andrea Ševčíková.