Predajňa "Slovenka" v Trenčíne

7kikuska7
3. dec 2022

Chcem upozorniť na pochybné praktiky pána v tejto predajni na NÁMESTI ma tu riadne navýšene ceny - v predajni Slovenky 13.99 on dáva to isté za 29.99, dáva bez bločku a tiež strihá čiarové kódy z tovaru. Takže pokiaľ chcete niečo zo Slovenky navštívte oficiálnu predajňu pri vodníkovi a nenechajte sa oklamať.

bluemoon24
3. dec 2022

Toto idealne nahlasit primo do Slovenky, aby vedeli, ze jim kazi znacku a povest.

paulinam99
3. dec 2022

... a tiež podať podnet na ŠOI-ku 😉

7kikuska7
autor
3. dec 2022

@bluemoon24 bola som sa dnes pýtať v Slovenke a ze vraj viacerí už o tom rozprávali a aj o tom vedia, ale nejak sa to nerieši. Mne ide skôr o to varovať ľudí, aby túto predajňu nenavstevovali a vyhli sa jej a nenechali sa oklamať ako ja, moja blbosť.

babulkomale
3. dec 2022

@7kikuska7 ten pan bol divny uz roky dozadu, raz som tam nahodou vosla a hned som sa aj otocila ked som zbadala co je to zac. Cudujem sa ze tam este je.

7kikuska7
autor
3. dec 2022

@babulkomale hej zmienila som sa o tejto skúsenosti známej a ze tam bola par rokov dozadu a tiež mala z neho divný pocit.

7kikuska7
autor
3. dec 2022

Najlepšie je tam to vycapene zľavy do 70% (skôr prirážka)

zatn
13. jan 2023

@7kikuska7 To je pravda. Aj ja som tam raz bola a ked som videla ako sa sprava, hned som odisla. A este bol oduty, ked som to nechcela a ceny hrozne! Potom som sa tam uz nikdy nechystala ist....