Ahojte, prosím vás neviete niekto či v TN na Úrade práce stačí ako potvrdenie o hľadaní zamestnania aj emailová komunikácia? Alebo vždy treba razítko?
@luccija skúsim sa na to spýtať, lebo zatiaľ mi vždy vravela nech si zoberiem papier na potvrdenie aktívneho hľadania. Mám žiaľ ale len mailové komunikácie alebo len odoslané reakcie so životopisom na danú pracovnú pozíciu.
Tie pečiatky väčšinou nosia taký no čo tu prácu moc nehľadajú ( proste len niekto im to orazi po známosti), email je v poriadku
@mojvlk tak isto ako razítko ti pisle aj mail...mail ešte jednoduchšie ako razítko
@mojvlk neviem akože ja som prvýkrát evidovaná na úrade, ale zatiaľ čo som sa bola hlásiť vždy vyžadovala to razítko
A kedy si sa bola hlásiť naposledy. Áno, v TN stačil vytlačený email, potvrdenie o zaslaní CV z profesie.
Stačí aj email ale mne povedala pani ze si ten email mám vytlačiť a priniesť jej to v papierovej forme aby si to mohla založiť do zložky.
@tiika naposledy v auguste a mám ísť o týždeň opäť, preto sa aj pýtam či musím ozaj zháňať to razítko, lebo čo sa mi ozvali z ponúk na ktoré som reagovala tak vždy len emailom
Ale ďakujem za všetky odpovede, skúsim ešte konkrétne kontaktovať pani ku ktorej chodím na úrade, či s tým nebude mať problém
Kamoška aj suseda hovorili že u nás treba razítko
Kontaktovala som priamo pani na úrade a stačí iba email o poslaní životopisu, nie je nutná ani reakcia zamestnávateľa
Väčšinou povedia ako máš dokladovať hľadanie práce.U nás na UP stačí reakcia na inzerciu z Profesie