Potvrdenie o hľadaní zamestnania

22. sep 2024

Ahojte, prosím vás neviete niekto či v TN na Úrade práce stačí ako potvrdenie o hľadaní zamestnania aj emailová komunikácia? Alebo vždy treba razítko?

luccija
22. sep 2024

Väčšinou povedia ako máš dokladovať hľadanie práce.U nás na UP stačí reakcia na inzerciu z Profesie

autor
22. sep 2024

@luccija skúsim sa na to spýtať, lebo zatiaľ mi vždy vravela nech si zoberiem papier na potvrdenie aktívneho hľadania. Mám žiaľ ale len mailové komunikácie alebo len odoslané reakcie so životopisom na danú pracovnú pozíciu.

mojvlk
23. sep 2024

Tie pečiatky väčšinou nosia taký no čo tu prácu moc nehľadajú ( proste len niekto im to orazi po známosti), email je v poriadku

glorikarebeka
23. sep 2024

@mojvlk tak isto ako razítko ti pisle aj mail...mail ešte jednoduchšie ako razítko

autor
23. sep 2024

@mojvlk neviem akože ja som prvýkrát evidovaná na úrade, ale zatiaľ čo som sa bola hlásiť vždy vyžadovala to razítko

tiika
23. sep 2024

A kedy si sa bola hlásiť naposledy. Áno, v TN stačil vytlačený email, potvrdenie o zaslaní CV z profesie.

dasasama
23. sep 2024

Stačí aj email ale mne povedala pani ze si ten email mám vytlačiť a priniesť jej to v papierovej forme aby si to mohla založiť do zložky.

autor
23. sep 2024

@tiika naposledy v auguste a mám ísť o týždeň opäť, preto sa aj pýtam či musím ozaj zháňať to razítko, lebo čo sa mi ozvali z ponúk na ktoré som reagovala tak vždy len emailom

autor
23. sep 2024

Ale ďakujem za všetky odpovede, skúsim ešte konkrétne kontaktovať pani ku ktorej chodím na úrade, či s tým nebude mať problém

alickapusinka
23. sep 2024

Kamoška aj suseda hovorili že u nás treba razítko

autor
24. sep 2024

Kontaktovala som priamo pani na úrade a stačí iba email o poslaní životopisu, nie je nutná ani reakcia zamestnávateľa