Ahojte, nie som z Trencína, idem len na koncert Márie Čírovej. Beriem dve damy 70+ a rada by som
Ich vziat pred koncertom na drink, zakusok, mozno veceru. Podmienka je nieco na pešo v blizkosti, pekné, slušné prostredie. Pozerala som google maps, našlo mi nieco, ale chcem poprosit o realne skusenosti… alebo, je nieco ak by sme nechceli jest aj priamo v tomto divadle? Este ma napadlo, najblizsie parkovisko, je asi kolko vzdialene? Dakujem vsetkym za rady, pekny vecer.
@monikaman najblizsie parkovisko je na Rozmarinovej ulici, plati sa kartou, alebo v hotovosti a dalsie je este kusok blizsie k ODA. Na prijemne posedenie a veceru odporucam Speranzu, to je tiez kusok od ODA a daleko to nie je ani na vianocne trhy a spominane Atrio, ktore je na Mierovom namesti vo dvore, pri kaviarni Dubaj. Od Mestskej veze je to po pravej strane namesia, nad Vami bude Trenciansky hrad.
@sandratn Speranzu vidim a asi aj skusim, vyzera ze je fakt blizko, pre moje parťáčky je “blizko” niekedy daleko, obe maju barlicky a jedna obcas tlaci aj take choditko, viem ze Trencin obzvlast vianocny bude krasny, no my mame velke obmedzenia 🙂. V tom ODA teda nie je okrem saly nic? Vdaka za odpoved
@monikaman 💐👍
Dakujem Vam vsetkym za rady. Mam z toho stres co som si to vymyslela, ale oni to zvladnu… kupit darcek v tom veku (71 a 79) uz je narocne, nic nechcu, nic im netreba, uz im kupujem len poukazy na fyzioterapiu 😆. Snad ich to potesi, speranzu rezervujem, nebudem to ozaj riskovat, asi v den koncertu bude viac ludi tak uvazovat. Pekne sviatky, este raz vdaka 😘
@monikaman Ahoj, parkovisko je hneď vedľa budovy a v tesnej blízkosti kopec možností si posedieť, kaviarne, cukráreň, reštaurácia, bar, čokoľvek budete mať chuť. A na skok na Mierové námestie, kde je aj krásne vianočné Átrium.. Akurát je to tam v okolí "divadla" teraz rozkopané, tak to vyzerá tak neatraktívne.