Posádkový dom Trenčín

monikaman
5. dec 2024

Ahojte, nie som z Trencína, idem len na koncert Márie Čírovej. Beriem dve damy 70+ a rada by som
Ich vziat pred koncertom na drink, zakusok, mozno veceru. Podmienka je nieco na pešo v blizkosti, pekné, slušné prostredie. Pozerala som google maps, našlo mi nieco, ale chcem poprosit o realne skusenosti… alebo, je nieco ak by sme nechceli jest aj priamo v tomto divadle? Este ma napadlo, najblizsie parkovisko, je asi kolko vzdialene? Dakujem vsetkym za rady, pekny vecer.

fliacik
6. dec 2024

@monikaman Ahoj, parkovisko je hneď vedľa budovy a v tesnej blízkosti kopec možností si posedieť, kaviarne, cukráreň, reštaurácia, bar, čokoľvek budete mať chuť. A na skok na Mierové námestie, kde je aj krásne vianočné Átrium.. Akurát je to tam v okolí "divadla" teraz rozkopané, tak to vyzerá tak neatraktívne.

sandratn
6. dec 2024

@monikaman najblizsie parkovisko je na Rozmarinovej ulici, plati sa kartou, alebo v hotovosti a dalsie je este kusok blizsie k ODA. Na prijemne posedenie a veceru odporucam Speranzu, to je tiez kusok od ODA a daleko to nie je ani na vianocne trhy a spominane Atrio, ktore je na Mierovom namesti vo dvore, pri kaviarni Dubaj. Od Mestskej veze je to po pravej strane namesia, nad Vami bude Trenciansky hrad.

monikaman
autor
6. dec 2024

@sandratn Speranzu vidim a asi aj skusim, vyzera ze je fakt blizko, pre moje parťáčky je “blizko” niekedy daleko, obe maju barlicky a jedna obcas tlaci aj take choditko, viem ze Trencin obzvlast vianocny bude krasny, no my mame velke obmedzenia 🙂. V tom ODA teda nie je okrem saly nic? Vdaka za odpoved

madeincssr
6. dec 2024

@monikaman 💐👍

fliacik
6. dec 2024

@monikaman Nie, v ODA nie je nič, ale napríklad cukráreň je hneď v budove oproti, to majú dámy tak na pár krokov. A pomalým tempom dokráčajú všade, tam je naozaj všetko vyššie menované do 5 minút chôdze.

monikaman
autor
6. dec 2024

@fliacik super, tak snad sa prekvapenie podari a nebudu este tyzden hotove 😆👍

zuzu1304
6. dec 2024

@monikaman ak pôjdete do speranzy urcite odporúčam rezerváciu

sandratn
6. dec 2024

@monikaman
v Speranze si date aj kavicku, aj dezert, aj jedlo, ci vinko. Ale teraz ked su vsade vianocne posedenia a takyto koncert v ODA, tak naozaj treba rezervaciu, aby ste sa neotocili vo dverach. Uzite si to, nech sa prekvapenie podari 😊

monikaman
autor
6. dec 2024

Dakujem Vam vsetkym za rady. Mam z toho stres co som si to vymyslela, ale oni to zvladnu… kupit darcek v tom veku (71 a 79) uz je narocne, nic nechcu, nic im netreba, uz im kupujem len poukazy na fyzioterapiu 😆. Snad ich to potesi, speranzu rezervujem, nebudem to ozaj riskovat, asi v den koncertu bude viac ludi tak uvazovat. Pekne sviatky, este raz vdaka 😘

maya_hi
11. dec 2024

@monikaman neviem, či to tam ešte je, ale hneď vedľa ODy bývala fajn cukráreň