Ahojte zienky a maminky chcela by som vediet vase skusenosti s pôrodnicou Trenčín vs. Považská Bystrica.. Termin mam sice 22.5 ale tak bude svokor tam v nemocnici a ze by som tam rodila len vobec to nepoznam... Prvú dcéru som rodila v tn pred rokmi nemam nejak zle skúsenosti aj napriek týmto mu vaham či neísť do Pb.. Ďakujem za váš cas a skúsenosti ☺️
Rodila som v TN koncom roka 2018 a koncom roka 2021. Keby ešte rodím, opäť by som volila Trenčín. Myslím, že oddelenie šestonedelia majú jedno z najlepšie vybavených a to u mňa zohralo veľkú rolu. Personál pôrodnice 100 bodov.
Ja som tiez rodila v TN, sice cez leto 2019...ale bola som tam viac nez 2 tyzdne a nikdy som nemala problem ani so sestrickami, ani s lekarmi. Vzdy pomohli ako vedeli. Niektore sestricky boli take zlate, ze mi dovolili este pred porodom, aby so mnou priatel zostal na chodbe aj po navstevnych hodinach (cely cas som bola na sestonedeli). Pri porode tiez pohoda, jedna asistenka bola taka oprsknutejsia, ale aj tak som ju v tych najvacsich bolestiach chytila za ruku a aka som bola rada, ze tam je :D este sme sa aj zasmiali na konci...a plus je aj vybavenie sestonedelia 🙂 na to ako som sa bala, by som tam isla aj druhy krat 🙂
Rodila som december 2020 a teda maximanlna spokojnost, trencin ☺️
Ja v TN 2020 som bola veľmi spokojná, na druhy deň po porode som sa na reverz domov a vôbec nemali s tým problém, porobili všetky možné vyšetrenia. Porod bol super, splnili mi všetky pôrodne želania.
@natalka30 2porody TN jeden tazky prirodzene a po 13 rokoch pred 6mesiacmi druhy - sekcia…takze nedavna skusenost a velmi som bola spokojna az nadpomery naozaj tak super sestricky strava dobra nelutujem ze som zvolila opat aj po dost velkej traume…tiez som inac zvazovala PB len rozhodujuci faktor bolo pre mna vybavenost novorodeneckeho oddelenia kvalitovo pristrojovo, clovek nikdy nevie a lezat niekde v PB kym mi dieta prevazaju do TN to by som nedala, cize taketo myslienky ma presvedcili ze opat TN
Považská prístup všetky oddelenia top
Túto dilemu som mala pred 2 rokmi. Zvíťazil nakoniec TN.
1. Neonatologicke oddelenie
2. Možnosť prítomnosti manžela pri porode.
Vsetko ok, bola som spokojná a dcera vyzerala byt tiež 😁
@natalka30 Ja môžem porovnať, v Trenčíne som pred 19 rokmi rodila dcérou - naozaj veľmi zlá skúsenosť a neriskovala som to ani po rokoch, kedy sa určite veľa vecí zmenilo. A teraz pred troma rokmi som preto radšej zvolila so synom Považskú Bystricu a aj keď mám trenčiansku pôrodnicu 5minút od domu, neľutujem a išla by som do PB znova 😉