Pôrodnica Trenčín počas korony

soniqe22
18. dec 2020

Ahojte viete mi niekto povedať ako to je teraz v pôrodnici TN? Keďže je tam v nemocnici vraj zla situácia. Ci nebude lepšie ísť rodiť inde. Síce som tam pri prvom bola spokojná a rada by som tam šla opäť. Ďakujem

nelca0510
18. dec 2020

@soniqe22 pridaj sa do skupiny Trenčianska nemocnica. Tam sú aktuálne info. Nemyl si pôrodnicu s kovidovym centrom

baluinka
18. dec 2020

Ja mám termín za mesiac a tiež sa tam chystám, na FB majú uvedené,že ti spravia pri príjme antigenovy test,aj partnerovi,ak chce byť pri pôrode. Ešte stále je dokonca možné mať aj druhú osobu pri pôrode (ako napr.dulu),tá ale musí mať negatívny pcr test..návštevy sú vraj zakázané.

laura164
18. dec 2020

Pri prijme ti urobia antigenovy test aj mužovi, to je všetko. V každom meste je zla situácia, nie len v TN

daniela.ho
21. dec 2020

Chodim tam na poradne aktualne, mam pred porodom par dni a vsetko tam funguje ako ma. Myslim ze porodnicu musia nejako “chranit”

aschkimka
31. dec 2020

@soniqe22 baby a prosím vás, keď manžel prekonal covid a má aj potvrdenie od lekára, nebudú robiť problémy? ďakujem pekne

soniqe22
autor
2. jan 2021

@aschkimka to neviem radšej by som si asi zavolala a opýtala sa na to. Naš testovali aj s mužom pri príchode a pokiaľ sme nemali výsledky nás nepustili ďalej takže som skoro na chodbe porodila 😂

aschkimka
2. jan 2021

@soniqe22 no krasa... ale ja som počula že aj obaja už boli pozitívni(mali po karantene a mali aj doklad)a normálne s nimi nakladali ako už so zdravými...ako tiež by sa mohli na stránke vyjadriť ako to je s partnermi čo už covid mali,veď teraz to viac ľudí má ako nema

aschkimka
3. jan 2021

@soniqe22 už mi aj odpísali že keď muž bol pozitívny stačí doniesť od jeho lekára potvrdenie,že prekonal covid a odkedy dokedy bol v karanténe 🙂

soniqe22
autor
3. jan 2021

@aschkimka tak super. Tak už len držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂