Pôrod v Trenčíne

nh326
7. jan 2024

Ahojte je tu niekto kto ma cerstve skusenosti s porodom v trencine? Ideal posledny polrok/rok 2023, rada by som vedela ako to tam aktualne funguje a ake ste mali dojmy. Dakujem za kazdy nazor 🙂

nh326
autor
7. jan 2024

Este by som doplnila ze som “cezpolna” a nespadam pod trencin, ci tam toto nie je problem

zana90
7. jan 2024

Ahoj, ja som rodila pred mesiacom, bola som absolútne spokojná, rodila som prirodzene, bez epidurálu, nastrihu..
Pôrodná asistentka bola veľmi príjemná a viedla porod naozaj super, sama ma dokonca dala na bok, ze mi bude lepsie a tak aj bolo..
Pri pôrode bol manžel, na sále absolútne uvoľnená atmosféra, lekár rovnako super..
Po pôrode hneď 2 h neprerušený bonding, dotepanie pupočníka, následne už na izbe s bábom..
Ešte lepší a príjemnejší personál bol na novorodeneckom, ochotní opakovane pomôct, zodpovedať otázky, pomôcť pri dojčení..
Prítomná laktačná poradkyňa na požiadanie..
Naozaj nemám čo, okrem stravy (nepodstatné, tých 72 hodín sa dá vydržať), vytknúť 🙂

kvaplakvapka
7. jan 2024

Ja som rodila pred 5 mesiacmi a bol to nádherný zážitok, okrem stravy nemám čo vytknúť

nh326
autor
8. jan 2024

@zana90 ďakujem za odpoveď 🙂

nh326
autor
8. jan 2024

@kvaplakvapka ďakujem za odpoveď 🙂

noemi9914
8. jan 2024

@nh326 ja som rodila v máji 2023 a tiež mám len tie najlepšie skúsenosti a to som bola riziková pacientka.

mipaga
11. jan 2024

Ahoj, ja som rodila cca pred 3 mesiacmi - plánovaná sekcia a bola som nadmieru spokojná. Neviem, ako to tam je teraz, ale keď som rodila, tak mali práve rekonštrukciu, takže pôrodné sály boli normálne na oddelení a operačná sála bola taká obmedzená, všade hučali vŕtačky, ale potom som ich už nevnímala. Personál bol super, hlavne na operačke bola príjemná atmosféra, anestéziológ aj sestričky vtipkovali, hneď bolo všetko ľahšie 🙂 Novorodenecké sestričky perfektné. Malého mi hneď ukázali, manžel bol pripravený na bonding, ale krpca museli dať na vyhrievanie, lebo zostal studený, tak muža za ním pustili trošku neskôr. Ale spolubývajúca rodila hodinu predomnou tiež sekciou a jej muž mal bonding plné 2 hodiny. Laktačné chodili vždy 2-3x za deň, ale po dohode aj viackrát. Dokonca 2x za 4 dni pobytu prišla aj psychologička. To mi napríklad veľmi chýbalo pri 1. pôrode. Ja som bola veľmi spokojná. Držím palce 🙂

little_star01
17. jan 2024

@nh326 tiez som rodila V TN a spokojnosť ☺️

vevebono
17. jan 2024

pred 8 týždňami, z mojej strany veľká spokojnosť, môj tretí pôrod, prvý v TN a ľutujem, že som sem nešla aj s predošlými deckami. Doktorka fajn, sestričky a asistentky špičkové

vevebono
17. jan 2024

@nh326 ani ako cez poľná nebudeš mať problém 😉 v čase keď som tam bola ja bolo na celom odd 7 žien 😁

sipka1990
17. feb 2024

@nh326 Ja som rodila v roku 2022 a za mňa otras pôrodnica aj prístup sestričiek a doktorov už by som tam nešla rodiť ja aj malý sme mohli zomrieť keby tam nemám priateľa dohovie ako by som dopadla ...

misulka98
28. feb 2024

@zana90 ahoj, treba sa pred porodom registrovat/nahlasovat ze tam chcem rodit? Papiere odtial uz mam vypisane, aj epi… ale treba to tam pred porodom zaniest ? Ďakujem😊 Planujem tam zajst alebo zavolat, ale ak nahodou vies budem rada za odpoved

zana90
29. feb 2024

@misulka98 nie je treba nic, s papiermi stačí prísť az pri pôrode