Ahojte, poraďte skúseného, milého a citlivého pediatra z TN pre novorodenca. Najlepšie z juhu. Viete mi povedať aké sú pani doktorky Zuzana Eckmannová a Marta Jánošíková? Neviem či je v Južanke ešte nejaký pediater, našla som len ich dve. Vopred ďakujem 🙂
@andula1988 to je mlada doktorka?
@lienka_9 Eva Mandincová je mladá doktorka, prebrala ambulanciu po Opoldusovej. Veľmi milá doktorka. Chodím tam teraz s malým na poradne a podľa mňa aj precízne skontroluje čo má, odpíše vždy na mail keď jej napíšem. Ale neviem či berie nových pacientov, asi len takých, čo spadajú pod ňu podľa bydliska.
Chodim s dcérou (15M) k Dr. Mandincovej veľmi milá pani doktorka, ochotná. Zatiaľ nám vždy dobre poradila. Odporúčam.
@lienka_9 skús si zavolať a uvidíš. Ak berie nových tak je jedno kam patríš. My tiež ku nej spádovo nepatríme ale staršia prešla pod ňu od Opoldusovej a syna zobrala keď tam už dcérka chodí. Tiež to máme asi na 2 minúty id Južanky a neviem si predstaviť že by som chodila na Jilemníckeho
@lienka_9 pani Mamdincova je tam nova, za mna velka spokojnost mlada, ustretova, vzdy poradi, pomoze