Ahojte, pomýlil sa niekomu Hlaváčik pri určení pohlavia na morfo v 20tt?
Mne veru nie, ale bola som na izbe s jednou mamičkou, ktorá si myslela až do pôrodu, že čaká chlapca a nakoniec to bolo dievča. Celú výbavičku mala modrú, ani meno nemala vybraté, bola z toho dosť v šoku. Takže áno, stáva sa 🙂
Tak ja mám len dobrú skúsenosť. V 12 TT mi povedal, že na 25% sa rysuje chlapec a vraj som zvedavá, v 16 tt povedal, že nieje si 100% istý, ale vidí chlapca a o mesiac 21tt povedal, že je to chlap ako hora. Samozrejme bol to chlapec a veru zachránil život aj jemu aj mne. Čo iný lekár spackal svojim rozhodnutím, on musel zachrániť. Aj keď je svojský, patrí mu uznanie. Myslím si, že je dobrý odborník a profesionál.
@romanka06 ja osobne nepoznám žiadnu mamičku pri ktorej by sa pomýlil. je to pán doktor na velmi profi úrovni, milý, príjemný-mám len dobrú skúsenosť s ním pri oboch deťoch. Ak ho náhodou schytate aj pri pôrode tak lepšie sa Vam stať nemôže 🙂 ostatní su samozrejme tiez super, ale konkrétne pan Hlavacik je za mna top
Aj za mňa je to top doktor, profesionál
@romanka06 no ja mam skúsenosť ,že keď som bola s prvou dcérou tam na morfo tak mi nevedel povedať,tak mi povedal,že vyzerá to na dievča ale nie je si istý ,tak mi to nehovorí s presnosťou
Ale druhýkrát som bola zas a povedal hneď chlapec a aj je
Takze relatívne sa nemýlil
Ale ja som hneď tušila pohlavie ,ktoré očakávam pri oboch deťoch