Pomôžem s deťmi, aj s učením

17. jan 2022

Ahojte,
keď vidím/čítam situácie niektorých mamičiek, ktoré nemajú kedy ísť si privyrobiť, niečo vybaviť alebo si oddýchnuť. Rada občas pomôžem napr. so strážením, vyzdvihnutím detí, s učením sa (roky som doučovala) a pod. 🙂 Som pracujúca slobodná bezdetná, času mám v podstate dosť (po práci) a aspoň ho využijem zmysluplno. Trenčiansky kraj - bližšie súkromne.

banderaska29
17. jan 2022

prepáč, ale dávaš sem ponuku stráženia anonymne ? Tak to je prvá vec ktorú si pokazila. keby som z TN a potrebujem opatrovateľku tak ani nezareagujem. zmažto, uverejni ešte raz aj s identitou...

apolka77
17. jan 2022

@banderaska29 ale prosím Ťa, ak bude mať niekto záujem ozve sa do súkromnej správy a prezradí identitu. Hľadáš problém tam kde nie je.

banderaska29
18. jan 2022

@apolka77 takže keď si hľadáš prácu tak si životopis vytvoríš bez mena a fotky ?

apolka77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
apolka77
18. jan 2022

@banderaska29 odkedy sa na MK píšu životopisy ? 🤦 Keby aj napísala že je Anička Hraskovie zrejme by si si s ňou najskôr vymenila par sprav, neskôr sa stretla až potom sa rozhodla. Meno fotka v danom momente prd rieši...ale nechce sa mi minat energiu na vysvetľovanie tak jednoduchých súvislosti...

banderaska29
18. jan 2022

@apolka77 pokojne jej daj svoje dieťa na opatrovanie 😀

apolka77
18. jan 2022

@banderaska29 zjavne máš problém s pochopením jednoduchého textu.

banderaska29
18. jan 2022

@apolka77 Apolonka, nemám, jednoducho mám iný názor, s čím maš ty zjavne problém. je to v poriadku, ak ho mám iný ako ty, ak som Ti pomohla, aby sa Ti uľlavilo na duši skrze sociálnu sieť, bolo mi potešením. ak máš ešte na duši toho viac, skús aj iné diskusie a inú obeť, do ktorej sa pustíš 🙂

apolka77
18. jan 2022

@banderaska29 preBoha nehladaj za tým nič viac ...snad sa môžem vyjadriť aj ja..to, že takto reagujes je jasné kto sa s iným názorom nevie stotoznit ,,v prvom príspevku si ty vybehla na autorku a keď ťa poopravim sa rozlaces?A pasujes sa do role obete?
Ale neboj uz nebudem na Teba reagovať keď ti to spôsobuje takú duševnu traumu. Pekný deň Ti želám.

banderaska29
19. jan 2022

@apolka77 s dušou máš zjavne problém jedine ty - neviem si predstaviť ako smutná a v spoločnosti nežiadanná musíš byť, ked si na verejnom diskusnom fore niečo dokazuješ 😀 ja takých ľudí ako si ty ľutujem.

katrinka233
20. jan 2022

@banderaska29 preboha ukludni sa😄😄ako moze z niecoho nevinneho vzniknut toto, to si taka vztahovacna?

apolka77
20. jan 2022

@katrinka233 pani asi trpí samonasieracim syndromom 😁🤦🙏

banderaska29
24. jan 2022

@katrinka233 to si asi chcela napísať tej sebestrednej osobe ktorá na mňa začala útočiť. neviem ty si tiež asi ten typ ktorý si nechá kydať po hlave. tak je tu aj možnosť, že si nenecháš, ako ja 🙂 🙂