Ahojte. Prosím vás viete mi poradiť súkromnú plúcnu ambulanciu, kde by ma zobrali ? Začal ma liečiť dr. u nás v Meste ale má otrasný prístup k pacientovi, tak hľadám niekoho normálneho, hoci aj keď to bude súkromná amb...
Ďakujem za každý tip 🙏.
@lienkavax z mojej skúsenosti by som odporučila Pulmonar - MUDr. Diana Lím Bartovicová v TT. Bola som s prístupom aj vyšetreniami spokojná. Ja osobne som okrem naustku čo je 3€ nič iné ani neplatila, max. lieky. Pritom cenník majú vyšší ale možno záleží od problemu, ktory sa rieši. Myslím že pani doktorka je odborníčka a venuje sa dostatočne pacientovi mala som z nej veľmi dobrý pocit.
@nelca0510 myslím že s tým obvolávaním lekarov to nie je taká výhra. Jednak vela ambulancií nedvíha a zároven to ked ta hned niekto zoberie neznamena že je to vhodny lekar pre teba. Mala som prave taku skusenosti vela výborných lekarov malo plno čo je logicke a zobral ma len jeden o ktorého nemalo vela ludi zaujem a aj tak som po par tyzdnoch odišla.
@lienkavax Google a obvolavam lekárov. To by si mala rýchlejšie ako písanie subjektívnej negatívnej recenzie.