Plánovaný cisársky rez - Trenčín

inemenonebolo
20. júl 2024

Ahojte. Prosím vás, tie maminky, ktoré rodili v tomto roku CR v TN pôrodnici. Môžem sa spytat- mali ste bonding? Ako často vám nosili po sekcii dieťatko? Pripad. Ako to prebiehalo u vas. Boli naozaj návštevy povolené na izbách? Ďakujem veľmi pekne za odpovede.

michaela567y
31. júl 2024

@inemenonebolo ja som mala akútny ale babo mi doniesli až na druhý deň, návštevy na izbách sú poverené len ak máš nadštandard

simona082
1. aug 2024

Ja som rodila normálne a bonding som nemala, lebo dávali malého na kyslík. Priateľ ho na chvíľku doniesol na rukách uz v perinke ale išiel späť na pozorovanie. Dali mi ho hneď ráno o 6 a uz sme boli stále spolu. Rodila som o pol 1 v noci.
Nechápem načo tlačiť zbytočne na bonding, keď je všetko ok dajú ti ho/ju, keď nie tak to ma nejaký dôvod. Popravde som bola rada, že som sa mohla vyspať aj keď som vlastne isla spat až o 4😃 ale viem, že keby ho mam pri sebe tak stále kukám, či dýcha. Aj keď už nebol dôvod na obavy.
Mala som nadstandard, priateľ tam býval aj mimo návštevnych hodín aj do 21hod, nikomu to nevadilo. Ak budeš mat spoločnú izbu, tak návštevy jedine na chodbe a to je o ničom podľa mňa. Takto sme boli spolu na izbe aj 5hod, a na tej chodbe 5hod na gauci nevydrzis byť. Takto sme si spravili kávičku, pohodicku, ja som sa cítila ako na hoteli😃 ak sa ti dá, zaplať si nadstandard to je úplná paráda 😃