Penzión Formula

danupas
17. júl 2024

Skúsenosti s formulou hlavne co sa týka obsluhy a jedla ? Chceli by sme tam svadobnú hostinu.

markusrasford
17. júl 2024

@danupas skus napísať ešte raz co vlastne chces

zojazoja
17. júl 2024

@markusrasford ja ti to vysvetlim Formula je názov podniku, reštaurácie v Trencine🙂

markusrasford
17. júl 2024

@zojazoja no už aspoň viem ze chceš svadbu v Trenčíne a v reštaurácii Formula. Keď som to čítal prvýkrát som si myslel že sa chceš vydávať na pretekoch formula

zojazoja
17. júl 2024

@markusrasford ja nie. To autorka😀

markusrasford
17. júl 2024

@zojazoja pardon

danupas
autor
17. júl 2024

@markusrasford Je to vo fóre trencin tak som nepovazovala za podstatne písať že je to reštaurácia ale áno mohla som to tam napísať🙂

zuzu1304
18. júl 2024

@danupas boli sme tam na svadbe, ale je tomu 4 roky. Všetko bolo ok, jedlo chutne. Ale bola to taká menšia svadba, cca 25 ľudí

danupas
autor
18. júl 2024

@zuzu1304 a s čašníčka ste boli spokojní?

ninam22
18. júl 2024

Za mňa penzión strach a hrôza, svadbu by som tam zaručene mať nechcela, ale to je vec názoru. Občas sme tam chodili na obed, lebo to máme blízko, ale jedlo taký nižší priemer, obsluha arogantná a pomalá. Úplne som ich odpísala, keď mi dosť nevyberaným spôsobom zakázali v podniku diskrétne dojčiť syna, ale opäť, aj to je vec názoru. Možno to tam bude fajn.

danupas
autor
18. júl 2024

@ninam22 fuha no práve to ze tej obsluhy sa najviac bojím 😒

martina306
20. júl 2024

@danupas tento rok som tam ešte nebola ale chodievame pravidelne v lete a musím povedať že vo formule som nikdy nezažila dobrých čašníkov🫣ani ta jedného majiteľa 🙈vždy to bola hrôza