Pediater - Trenčín

baru2
25. jan 2022

Ahojte, chcem sa opytat skusenosti na deckych pediatrov, cakam babatko a rozmyslam nad lekarom, lekarkou.... s kym ste naozaj spokojni? Normalny lekar, ziadny antivaxer prosim, taky co vie poradit naozaj dobre ked cosi treba. A je dobry na deticky.

Dakujem

1mina
25. jan 2022

Ja som velmi spokojna s podkovicovou v ilave..ale to je vam asi daleko

mima1
25. jan 2022

@baru2 a odkial si? Podla obvodu si vies najst komu budete patrit. Mozno sa vam postasti a najdete aj ineho co vas vezme ale je to bieda.

baru2
autor
25. jan 2022

@1mina no to urcite do ilavy s babatkom by bolo asi moc 🙂
Ale dakujem za nazor

baru2
autor
25. jan 2022

@mima1 z opatovej, ako maly mi kedysi chodil k Bertothyovej, ci ako sa to pise :D lenze ta uz ked ostala starsia mi prisla taka vseliaka. Teraz chodi k Chudemu, len som ho nezazila pri babatku a neviem. Mam to aj tak cez cely trencin

mima1
25. jan 2022

Ja som k Chudemu chcela ist s detmi teraz ked som im menila dr lebo nasa skoncila. Ale nezobral nas. Vsetci su spokojny s nim. Nakoniec som ich dala na juh a max spokojnost. Dr fakt zlata odpise hned na mail ako moze,zavola atd.

baru2
autor
25. jan 2022

@mima1 a na juhu ku komu? No chudy nas z9bral este 7 rokov dozadu, a mimino by mi vraj zobral tiez

mima1
25. jan 2022

Chodime teraz do juzanky k Mudr. Štorcelovej

baru2
autor
25. jan 2022

@mima1 to je ta co nahradila.opoldusovu alebo ta vedla nej? 🙂

mima1
25. jan 2022

Je tam este jedna dr ale netusim meno tusim Mandincova alebo take nieco ale to fakt neviem ci dobre pisem. A ci nahradila niekoho tiez nie. Niesom z Juhu tak neviem kto tam bol predtym

evka_s
25. jan 2022

@mima1 Štorcelová je skvělá, ale bere jen děti z obvodu, jinak ne

mima1
25. jan 2022

@evka_s neviem ako berie my sme sa tam dostali mozno preto ze nas “vyhodila” nasa zrazu a trosku aj znamost. Ked som surne hladala ja niekoho obvolala som ich veru vela ale nik nechcel mimo obvod a tu pod ktoru spadame ma 100r tam som nechcela davat.

daniela.ho
25. jan 2022

@evka_s berie aj mimo obvod, nas zobrala.

evka_s
25. jan 2022

@mima1 @daniela.ho tak možná už má jiné kapacity, v októbri nás vzala jen proto, že k ní obvodem patříme, jinak by nás tehdy nevzala 🤷🏻‍♀️

baru2
autor
25. jan 2022

@mima1 mandincova nahradila opoldusovu, chodia tam muzove deti. Akurat dnes tam boli. Ale moc sa mi na ten juh nechce :D no ak je naozaj na chudeho len chvala tak by som sla ted k nemu.... len som tam sice s malym niekolko rokov no chodime malo tak nemozem ani zhodnotit poriadne 🙂

marhulkahoy
25. jan 2022

@evka_s nášho malého zobrala v auguste minulého roka, ale v septembri už nebrala 🙂

s1ma
26. jan 2022

@baru2 s malou chodíme k Mudr. Mandincovej prevzala amb. Pod MUdr. Opoldusovej . Zatial som s pani Dr. Veľmi spokojná , je ochotná všímavá a dôsledná. Nemám čo vytknúť. Rovnako aj sestrička chodila som do tejto amb. Ja od detstva takže sestričku za tie roky poznám.

baru2
autor
27. jan 2022

@s1ma dakujem za skusenost 🙂

ewii26
28. jan 2022

@baru2 ja chodím s mladším od narodenia k dr. chudemu...teraz má 16 mesiacov. Starší tam chodí od 4 rokov. Myslím si, že jeho prístup k bábätkám je dobrý, teraz ich tu z jeho obvodu má strašne veľa 😁 síce komunikácia s ním je podľa mňa trosku strohá ale za to necakas hodiny v čakárni,lebo sa ti zarozprava doktor s každým pacientom. Najdôležitejšie informácie ti povie a na otázky odpovedá tiež,čiže podľa mňa super. Páči sa mi, že je odborník na pľúcne ochorenia,čiže Nepredpisuje zbytočné antibiotiká, rozozná len bežnú infekciu horných dýchacích ciest a vážnejšie stavy. keď mal môj menší problém s oblickou,keď mal len 16 dní, hneď nás poslal do nemocnice, takže jedna zodpovedne. Tiež sa mi páči že keď sa dovolas, čo možno poznáš že je to niekedy problém, tak predpíše lieky cez e recept,poradí cez telefón a podobne. Za mňa super.

baru2
autor
28. jan 2022

@ewii26 ano mas pravdu vlastne tento pristup je fakt dobry, clovek dlho necaka a da sa telefonicky, mozno preto sme tam neni tak casto :D lebo zavolam vyriesim :D porpipade povie dobehnite. No vidim ze lepsieho pre maleho nenajdem tak nebudem spekulovat. Snad tam ani s babatkom nebudeme tak vela aby som nelietala cez cele mesto 🙂

ewii26
28. jan 2022

@baru2 vždy na poradňu objednávajú na presný čas a čakala som tam tak maximálne 10 minút, a to som si akurát v čakárni na Tom pulte bábätko rozbalila a pripravila ,aby som u sestričky čo najmenej vyzliekla a zdržovala sa 😉 veru som veľmi rada, že k nemu patríme

baru2
autor
28. jan 2022

@ewii26 super tak sa tesim teda ze mi zoberie aj krpca 🙂 dakujem

alla001
2. máj 2022

@baru2 čo ja by som za to dala aby nás Chudý zobral určite nemente

baru2
autor
2. máj 2022

@alla001 veru mate pravdu, teraz stale riesim s malym nejake problemy a fakt je zlaty, som rada ze mi zoberie aj mimino 🙂 som zvedava na jeho pristup k babatkam

ewii26
2. máj 2022

@baru2 myslím že jeho prístup k bábätkám je fajn... Nie je žiadny ťuťu, vyšetrí, popýta sa a hotovo....ale nie je ani extra odmeraný. 😉

baru2
autor
2. máj 2022

@ewii26 tak to je super 🙂

matiska15
6. sep 2023

@mima1
@mima1 dobry den. Prosim ste spokojna s dr????