Ahojte, chcem sa opytat skusenosti na deckych pediatrov, cakam babatko a rozmyslam nad lekarom, lekarkou.... s kym ste naozaj spokojni? Normalny lekar, ziadny antivaxer prosim, taky co vie poradit naozaj dobre ked cosi treba. A je dobry na deticky.
Dakujem
Ja som k Chudemu chcela ist s detmi teraz ked som im menila dr lebo nasa skoncila. Ale nezobral nas. Vsetci su spokojny s nim. Nakoniec som ich dala na juh a max spokojnost. Dr fakt zlata odpise hned na mail ako moze,zavola atd.
Chodime teraz do juzanky k Mudr. Štorcelovej
Je tam este jedna dr ale netusim meno tusim Mandincova alebo take nieco ale to fakt neviem ci dobre pisem. A ci nahradila niekoho tiez nie. Niesom z Juhu tak neviem kto tam bol predtym
@evka_s berie aj mimo obvod, nas zobrala.
@mima1 @daniela.ho tak možná už má jiné kapacity, v októbri nás vzala jen proto, že k ní obvodem patříme, jinak by nás tehdy nevzala 🤷🏻♀️
@mima1 mandincova nahradila opoldusovu, chodia tam muzove deti. Akurat dnes tam boli. Ale moc sa mi na ten juh nechce :D no ak je naozaj na chudeho len chvala tak by som sla ted k nemu.... len som tam sice s malym niekolko rokov no chodime malo tak nemozem ani zhodnotit poriadne 🙂
@evka_s nášho malého zobrala v auguste minulého roka, ale v septembri už nebrala 🙂
@baru2 ja chodím s mladším od narodenia k dr. chudemu...teraz má 16 mesiacov. Starší tam chodí od 4 rokov. Myslím si, že jeho prístup k bábätkám je dobrý, teraz ich tu z jeho obvodu má strašne veľa 😁 síce komunikácia s ním je podľa mňa trosku strohá ale za to necakas hodiny v čakárni,lebo sa ti zarozprava doktor s každým pacientom. Najdôležitejšie informácie ti povie a na otázky odpovedá tiež,čiže podľa mňa super. Páči sa mi, že je odborník na pľúcne ochorenia,čiže Nepredpisuje zbytočné antibiotiká, rozozná len bežnú infekciu horných dýchacích ciest a vážnejšie stavy. keď mal môj menší problém s oblickou,keď mal len 16 dní, hneď nás poslal do nemocnice, takže jedna zodpovedne. Tiež sa mi páči že keď sa dovolas, čo možno poznáš že je to niekedy problém, tak predpíše lieky cez e recept,poradí cez telefón a podobne. Za mňa super.
@ewii26 ano mas pravdu vlastne tento pristup je fakt dobry, clovek dlho necaka a da sa telefonicky, mozno preto sme tam neni tak casto :D lebo zavolam vyriesim :D porpipade povie dobehnite. No vidim ze lepsieho pre maleho nenajdem tak nebudem spekulovat. Snad tam ani s babatkom nebudeme tak vela aby som nelietala cez cele mesto 🙂
Ja som velmi spokojna s podkovicovou v ilave..ale to je vam asi daleko