Neviete niekto poradiť osobného trénera pre dieťa redukcia hmotnosti pripadne ako sa pohybujú ceny?
@luulinkaa Ma 10 ale všetko ofrfle nikde sa mu nechce a nema taky rešpekt keď by mal trénera autoritu myslím ze by to pomohlo”
@lenkazajka Skôr sa psychicky zrúti ak bude musieť s trénerom robiť veci ktoré ho nebavia. Možno ešte tak v kolektíve detí pod vedením trénera...
@lenkazajka skus oslovit Revel sport club alebo Pengiun sport club. Robia pohybove kruzky pre deti.
@u2jana ďakujem
to sa ako prve porad s jeho dr aby si mu neuskodila
@nika82 Mame to odporučené od jeho lekárky
@lenkazajka stitnu zlazu ma v poriadku ? by som zasla aj za dietologom
@lenkazajka dali by ste mi prosim vediet ak niekoho vhodneho najdete?
Ja by som redukciu hmotnosti riešila v prvom rade v kuchyni, byť v tom striktná aby mal vyváženú zdravú stravu, nie sladene napoje a sladkosti na dennej báze a pod.. Ďalej by som zaradila prechádzky, bicykel, plávanie aspoň každý druhý deň, prípadne taky hokej, futbal kde by chodil s kamošmi? Ono ak nerobíte žiadnu rodinnú "športovejšiu" aktivitu, je jasné ze frfle, robil by to každý, keď k tomu nemá vzťah a nieje nato naučený, nieje sa čo diviť.. Musíte mať trpezlivosť a nájsť niečo čo by ho aspoň trochu bavilo a od toho sa odpichnut.. A či frfle či nie, jednoducho ísť.. Tym že pôjde k cudziemu trénerovi si môže znechutiť vzťah k športovaniu už úplne. Bála by som sa že týmto znechutením budem o pár rokov riešiť že moj syn sa pomaly v dospelosti prejedol ale na 140kg
@peliroja urcite😊
V Novej Dubnici ma sportovnú akadémiu pre deti Adrián Gazdík, vola sa to OSA. https://www.osaacademy.sk/
Viem, že okrem tréningov pre deti robi aj individuálne poradenstvo, skúste jeho osloviť. Ako trener je velmi fajn a s detmi to vie.
@lilianaa dakujem😊
Motivovat dieta + mu najst nejaky zaujimavy kruzok - futbal, hokejbal, vzpieranie, zapasenie.... moznosti je vela, hlavne ho podporovat a zabavit mobil ci tablet :D:D:D
@lenkazajka neviem ci uz máte trénera, moja dcéra mala a je to super. Každý tréner vie co ma robit aby dieťaťu neublížil. Práveže je to lepšie ako by mal s nim cvičiť niekto kto tomu nerozumie. Ak ste este nenašli pošlem kontakt.
@veva45 budem vám vďačná prosiim pošlite
@veva45 aj mi viete povedať cenovo koľko berie za hod?
@lenkazajka prepáčte az teraz som sa prihlásila. 🤦🏽♀️ Berie 15€ hodina. Pošlem Vám spravu
Koľko rokov ma dieťa? Nebolo by lepšie nájsť mu koníček, kde sa bude hýbať? Ísť s nim na bicykel, prechádzku a pod..