Opatrovanie trojročnej dcérky

mimuska310
29. mar 2022

Hľadám dôchodkyňu alebo pani slečnu mamičku ktorá nieje náročná a opatrovala by mi dcérku ta ma 3 Mal by niekto záujem si o privyrobenie každý mesiac za 200€ poprípade sa viem dohodnúť

anjelicek26
29. mar 2022

Hlavne prosim napis, ako si to predstavujes - ta suma keby ma niekto k tebe chodit na 7-16 kym prijdes s prace je strasne nizka... ked budes dietatko vodit k inej mamicke, co je aj tak na materskej, je to privyrobenie fajn... plus ale strava extra samozrejme... co bude s dietatkom, ked bude chore? Ake kurzy musi mamicka absolvovat? Kurz prvej pomoci? Poistenie zodpovednosti za skodu? Co sa stane ked sa nieco stane? Zivnost? Zdanovanie? Vsetky tieto otazky treba mat zodpovedane, mali sme vsetky deti u opatrovateliek, tak skutocne opatrnne...lebo na cierno na ruku bez zmluvy ako priklad - ked sa dieta nejako tam zrani, budes este ty dotahovana za zanedbanie starostlivosti o dieta... drzim palce, nech zozeniete ♥

liljana
29. mar 2022

Pre nejaku milu starsiu pani na dochodku je to dobra alternativa prilepsenia si k dochodku. A nebola by aspon sama.

mimuska310
autor
29. mar 2022

@anjelicek26 prosím ťa ak sa smiem spýtať ako to riešite vy keď máte dieťa škôlka a choroby už som kôli tomu vymenila druhu prácu kde má prepustili

anjelicek26
29. mar 2022

@mimuska310 mne bol starsi syn takto...neschopny chodit do skolky do 4roch rokov... on bol strasne spavy vzhladom na diagnozu a vraj nestiha robit aktivity a polehava a bla bla, ale pointa ta ista... chodil k opatrovatelke, kym sa to nezlepsilo... financne ano je to blbe, ale alternativa, ze ja nebudem pracovat, bola este horsia. Len teda opatrovatelka by mala mat zivnost, zdanovat to, platena dovolenka jej prinalezi a treba sa dohodnut vzhladom na choroby (deti byvaju chore aj bez skolky), ze ci vezme dieta s teplotou, vracanim, nejakymi infektami, aby si nebola s dazda pod odkvap, ze ti to dieta otoci domov chore aj opatrovatelka... nasa brala, dala aj lieky ked bolo treba, ale toto si vsetko treba dohodnut popredu.

peyka
1. apr 2022

@anjelicek26 prepáč mňa len zaujalo, odkedy má živnostník právo na platenú dovolenku? Neviem si predstaviť platiť ja ako klient niekomu dovolenku

anjelicek26
1. apr 2022

@peyka pretoze je zmluva normalna tak postavena... ze sa plati cely rok... rovnako to mas aj pri zmluvach na opatrovanie, doucovanie...

luccija
1. apr 2022

@anjelicek26 tu, keď mas živnosť na opatrovanie a všetko ofic je to inak.
A 90% opatrovateliek nič neodvadza sú to čierne peniaze.Ludia dajú deti doslovne komukoľvek bez kurzu, vzdelania...

laura164
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beatam
6. apr 2022

@anjelicek26 Dobry den. Ja mam zivnost na opatrovanie detičiek uz 16rokov,ale dovolenku mi este nikto, nikdy nezaplatil😉😉

simona082
31. jan 2023

@mimuska310 dobrý deň, je to ešte aktuálne?

sofialakatosova
28. dec 2023

@mimuska310 Dobrý deň je ešte táto ponuka aktuálna ?