Odstraňovanie znamienka - Trenčín, Bratislava

majuska_b_o
28. máj 2024

Ahojte, mám na ruke malé znamienko, ktoré mi zavadzia a chcela by som ho odstrániť na jeseň. Na prehliadke mi kožný lekár povedal, že sa dá odstrániť jedine chirurgicky, pretože som bola na laserovej klinike. Rada by som sa spýtala na vaše skúsenosti, rady, tipy, hľadám najlacnejšie riešenie, pretože súkromné kliniky aj s histologiou vychadzaju veľa €. Nemáte skúsenosti s chirurgickým odstraňovaním v Trenčíne alebo Bratislave? Skôr sa bojím jazvy od chirurga v nemocnici, lebo nepočula som pozitívne skúsenosti :(

zuzikboc
28. máj 2024

@majuska_b_o V Trenčíne som raz bola na znamienko v nemocnici a ostala mi veľká jazva ako 2€ka. Zbytok som si súkromne dala odstraňovať u MUDr. Tisovej (Chirasta) a super, jazvy maličké, takmer neviditeľné. Dokonca mi dve odstraňovala aj na tvári. Samotný zákrok bol cez poisťovňu, platila som tuším len nejakých 15€ za nite pri šití a v tej cene už bolo aj vybratie stehov.

daniela.ho
28. máj 2024

Dermatop

majuska_b_o
autor
28. máj 2024

@zuzikboc ďakujem 🙏 a bolo potrebné odporucanie od kožnej, keď to išlo cez poisťovňu?

lenuliatkotn
29. máj 2024

Dermatop určite

zuzikboc
30. máj 2024

@majuska_b_o Na tele nie, ale tie na tvári chcela, aby predtým pozrela kožná

gastanica
30. máj 2024

@majuska_b_o ja som si dala odstrániť dve veľké znamienka u Dr. Kohutku v poliklinike a môžem povedať že mi ich vybral supersky. Jazvicky mi nie je ani vidno iba keď sa človek fakt prizrie veľmi. Dokonca ma zabával počas zákroku lebo som bojko a nemohla som sa na to pozerať. Bol príjemný aj sestrička. Myslím že je to dokonca jeho manželka. Aj ma rýchlo objednali a všetko trvalo chvíľku.

majuska_b_o
autor
30. máj 2024

@gastanica v Trenčíne?

ruzoveokuliare
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gastanica
30. máj 2024
krtko1313
30. máj 2024

V Bratislave už cena za 1 znamienko je 80 eur.