Očný lekár - Trenčín a aj okolie

zuzacka16
1. feb 2022

Ahojte! Viete poradiť dobrého očného pre dieťa? Nie Vidissimo. Môže byť kľudne aj mimo TN! Ďakujem 😉

zata2
3. feb 2022

@zuzacka16 dobrý deň môžem sa opýtať prečo nie vidissimo? Ja som akurát uvažovala že sa tam chcem objednať. Ja som s dcérkou chodila k Cagalovej kedysi do nemocnice ale teraz je už tuším v Novom meste nad Váhom. Bolo to síce už 7rokov dozadu ale mne sa zdala byť super veľa mi poradila aj po telefóne.

1mina
3. feb 2022

aj mna zaujima preco nie vidissimo,,,len preto sa pytam lebo tam chodim, a dr naposledy sama nevedela uplne objasnit moj problem tak neviem ci nechat tak a ist tam na kontrolu alebo skusit inde

zuzacka16
autor
3. feb 2022

@zata2
@1mina dievčatá, len z jedného dôvodu a to že Vidissimo nie je zazmluvnená s VŠZP a tie peniaze čo tam už nechávame, to teda nie..inak sme problém nemali, neviem ku komu patríte, my k DR Serišovej či tak nejak má priezvisko

zata2
3. feb 2022

@zuzacka16 ja mam Union poisťovňu naposledy som bola u očnej keď som bola 8macka a aj to mi dala polky do diaľky ale bolela ma z nich hlava tak som ich nenosila. No vidím ze sa mi po pôrode zhoršil zrak a chcem to riešiť.

zuzacka16
autor
3. feb 2022

@zata2 no oni sú práve len s Unionom a Dôverou zazmluvneni, takže kľudne sa prihláste, ako my odchádzame len kvôli tomu, že nie sú s VŠZP