Prosim Vas poradte očnu ambulanciu pre deti v trencine okrem nemocnice.
ja chodim so synom do Vidissima.
Tu v TN nemožno sa dostať. My sme teraz u Vavrovej v poliklinike pretože sme urgentne museli riešiť synovi zabiehajuce ocko ale v októbri ideme do neovizie do Bratislavy. Bombardovala som hádam celé zapadne Slovensko, povedala som že zaplatím ale márne. Nakoniec som natrafila na celkom dobry termín. Za 2 mesiace. Aj tak sme mali mat u vavrovej kontrolu na konci septembra takze to nevadí. Btw ja som obvolávala skoro každý týždeň niekoho. Ale zas záleží aj aký máte problém. Susedu teraz zobrali so 4 ročným synom k činčalovej.
Ahoj, neviem či je to ešte aktuálne, ale my chodíme k Cagalovej do NM. Kedysi robila v nemocnici v TN, teraz má svoju ambulanciu Binoko. Keď tak skús sa spýtať u nej. Chodila som k nej ja ako dieťa a teraz aktuálne chodí moja neter aj moja dcéra, skvelá je aj doktorka, aj sestrička 🙂
@misqa48 dobrý deň, my sme boli spokojní. Aj ja aj deti. Deti 5 a 3 si nikde nechceli dať zmerať očný tlak. Tu úplne bez problémov sestrička sa s nimi hrala že to bolo mimoni a tak. Bez placu bez problémov ja odporúčam 🙂 po niekoľkých dr v Trenčíne a v Bratislave sme našli konečne doktorku a sestricku ktoré nám vyhovujú.
vidissimo