Dobrý deň, milé Trenčanky
prosím o radu. Zajtra idem s 2 deťmi (5 a 1,5) na výlet na trenčiansky hrad. Začneme obedom. Prosím doporučte reštauráciu v centre, ideálne, ktorá ponúka denné menu a má detský kútik.
Ďakujem. Jana
V centre taku nenajdes
Ked si spomeniem nazov napisem, na namesti oproti vodnikovi v takom malom vchode je pizzerka taka ze sa ide hore schodmi, musim porozmyslat ako sa vola🙈 tam je maly detsky kutik celkom ok, a robia pizzu na ohni co mi velmi chutilo. Kusom dalej je tam aj castello, ale neviem napr moja dcera nejde na hocijake wcka a tieto vyzerali dost zle podla mna na restiku
V centre je to s reštikami veru bieda, ale dobrú pizzu robia v Speranze, Venezii, Castelle. Taký chabý detský kútik je v Castelle. Výborne varia v Mestskom hostinci, ale to skôr pre dospelých, burgre a pod. Detský kútik tam ale nie je. Radi chodíme aj do palacinkárne Mak, tá je na Štúrovom námestí.
Ahojte …. Prosím si radu o nejakú reštauráciu v Trenčíne s detským kútikom nemusí byt v centre , môže byt kdekoľvek v Trenčíne ďakujem
@21anjelik19 Bosco
Na Juhu “91105”
@tiika 91108 je myslim uz zrusene
@daniela.ho áno google mi ukázalo že trvalo zatvorené
@daniela.ho teda, toď nedávno sme tam boli. Keď sa človek zamyslí, tak fakt malo restik je s nejakym detským kútikom a i tých pár zrušia.. 🙁
@tiika ono celkovo v každom meste je toto problém aj u nás zrušili práve takú kde bol detsky kútik
@tiika celkovo mam pocit ze tie restiky v tn su biedne
@janetka6 detský kútik síce nemá, ale keď sme v TN, tak s dcérou chodíme na denné menu do Barbakanu. Tam nám chutí najviac, vývar majú 👌