Neurologická pohotovosť Trenčín

katulastraka
29. okt 2021

Ahojte, viete niekto kde sa nachadza neurologicka pohotovost v Trencine? Ci vo FN alebo niekde inde? Neviem to na nete nikde najst. Vdaka

kiki68
29. okt 2021

@katulastraka co pamatam bola priamo v areali nemocky a vlastne pod neurologiou ako takou.

katulastraka
autor
29. okt 2021

@kiki68 hej hej, uz som tu, su tu velmi “prijemni” 😄

daniela.ho
29. okt 2021

@katulastraka najhorsie oddelenie v ramci tn nemocnice, tam nepomozu asi nikomu

evinku
31. okt 2021

@daniela.ho ja tam. Bola minulý rok v decembri a môžem povedať za seba len chválu... Mne pomohli, nasadili liečbu a doteraz som ok... Takže ja si chválim 🤷‍♀️

katulastraka
autor
1. nov 2021

@evinku ja som tam sice stravila 6 hodin, ale zazitok z CTcka stal za to 😂 skoda, ze mi neukazali aj moj mozog, to by bolo super 😂 zial ale liecbu mi nedali, lebo sa zistilo ze to je orl problem, takze ma caka dalsia navsteva nemocnice 😄

evinku
1. nov 2021

@katulastraka to ma. Mrzí... Ale 100 ľudí, 100 chuti (skúsenosti)... Preto píšem, že môžem povedať len za seba... Mala som šťastie... Aj tebe prajem, aby ti čím skôr zistili príčinu a dali adekvátnu liečbu, nech si fit... Držím palce 🤞

luccija
1. nov 2021

@katulastraka no tak, ale pomohli nie?zistilo sa, že je to ORL problém🙂

katulastraka
autor
1. nov 2021

@luccija jasne, ved ja som rada. Len sa obavam ze ma z orl poslu k zubarovi 😂

janin26
19. jan 2022

@evinku dobrý deň prosím Vás, robili tam ak Ct? Spravia aj mri, neviete? Ja som uz v stave, ze ledva chodím, mala som ísť l svojej, v piatok, no dnes volala, ze je PN. Už uvažujem, že pôjdem tam. Možno zscviknuty nerv... Už pol roka sa trápim.
Neviem, aké stavy tam chodia, keď su ešte ak,, príjemní ",ale asi budem musieť ísť.

evinku
19. jan 2022

@janin26 mne ct nerobili, tak neviem ci robia... Mňa tam doviezla Rzp

majapagacova
21. júl 2023

Je ešte aktuálna neurologická pohotovosť v Trenčíne? Mam bolesti na hrudníku lieky nezaberajú ct mi ukázalo výrastky a zúžené stavce Dr. tvrdí to sú preto tie bolesti, mala som obstreky, injekcie nič nepomáha. Mate niekto tiež takéto skúsenosti poprípade radu co ste užívali.