Neurologická ambulancia MUDr. Silvia Adamovičová - Trenčín

veronika2905
27. sep 2021

Chcela by som sa spýtať na vaše hodnotenie pani Adamovicovej. Idem ku nej na prvé vyšetrenie. Máte niekto skúsenosť? Ďakujem

bubulacikkk
27. sep 2021

@veronika2905 najhorisia na svete mna odfajcila a.teraz mam operscie za.sebou povedala ze som free a moju mamu predavkova vyhnite sa jej keby mozem skor udam ju hned!!!

kucminka
27. sep 2021

Za mňa tiež neodporúčam, určite by som hľadala inde.Stačí si pozrieť recenzie na nete

veronika2905
autor
28. sep 2021

@kucminka @babulacikkk vedeli by ste mi odporučiť niekoho schopnejsieho čo berie nových pacientov?

bubulacikkk
28. sep 2021

@veronika2905 ja chodim aj do agel v bratislave

kucminka
28. sep 2021

@veronika2905 ja nechodím teraz nikam, tiež som ale počula dobré recenzie na Agel clinik v Ba.

maja1504
29. sep 2021

@veronika2905 zle, zle ,zle. Neodporúčam. 3 mesiace som k nej chodila, tlačila do mňa infúzie..nakoniec to bol iba cvaknuty nerv🙈
Mne potom odporučili nejakú v BA,ale priznám sa,ze neviem presne ako sa vola ta klinika.. a vidím,že hore kočka pisala..ano Agel

bubulacikkk
29. sep 2021

@maja1504 ano mne dr zachrabila zivot doslova chodim treubnerovej dcera dr traubnera ale je tan este jedna tiez uzasna dr

zuzana2000
3. okt 2021

@veronika2905 ja tiež keď som zháňala v TN neurologičku, tak na túto dr. boli najhoršie recenzie...tak som sa tiež objednala do agel clinic v BA...bola som max spokojná, ale tým že ja som to mala trochu komplikovanejšie, som teraz u veľmi precíznej pani dr. Hančinovej.

michaleja33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozvaha
2. dec 2023

Na základe vlastnej skusenosti hodnotim MUDr. Adamovicovu ako profesionalku, vzdelanu, rozvaznu a robi presne to, co ma. Venuje sa pacientovi, vysetri, stanovi diagnozu, nič nepodcenuje, neflaka a ma poriadny pracovny system. Mam obavy, že to len niekolki prispievatelia rychlejsie píšu ako rozmyslaju, a to je ešte otazne, co oni v zivote vystudovali, dokazali a ci nikdy neurobili aj chybu. Anonymne niekoho okiadzat je len blby slovensky zvyk. Vazim si p. doktorku a jej seriozny pristup k praci. Netara, pracuje v prospech pacientov a v praci je uz o 5.45. To je moje subjektivne hodnotenie na základe jej pristupu, postupu a vysledkov liecby. Vazim si ju a odporucam.

kucminka
3. dec 2023

@rozvaha anonymne komentujete vlastne vy 🙈😀
A keď som nebola spokojná, nebudem písat opak.
Vy ste mohla mat lepšiu skúsenost, 100 ľudí, 100 chutí.