Dobrý deň máte niekto skúsenosti s detským neurologom Petrom Oriškom v Trenčíne?
My sme s ním mali veľmi nepríjemnú skúsenosť. Pred 11 rokmi nám dcéra po očkovaní takmer zomrela, mala 4 mesiace. V deň očkovania zaspala a následne sa týždeň nezobudila, preberala sa len na dojčenie, aj to bola len v takom polovedomí. Okrem toho prekonala 2 razy zástavu dychu, raz sme kvôli tomu boli aj na pozorovaní v nemocnici. Zároveň ňou začalo mykať ako pri epilepsii, tak nás poslala pediatrička k neurológovi. Vtedy už bola prebratá, ale tie záchvaty občas pretrvávali. Prišli sme s ňou na vyšetrenie a keď sme spomenuli, že tieto problémy sa spustili očkovaním, začal na nás nepríčetne ziapať, že sú to kraviny a v podobnom duchu. Že dieťa je v úplnom poriadku. Ostali sme totálne šokovaní, odchádzali sme s hystericky plačúcim vystresovaným dieťaťom. Potom sme už k nemu samozrejme viac nechodili. Naše dieťa v "úplnom poriadku" má dnes diagnózu PAS, odplienkovať sa nám podarilo v 7 rokoch. Dodnes ľutujem, že som naňho vtedy nepodala žalobu.
Ako odbornika si ho chvalia vacsinou aj ked citam komentar nado mnou neviem ci zrovna teda zle odhadol alebo,,, , ja som unho bola raz len tak neviem posudit celkom, akurat ze je taky odmeranejsi ale pokial je odbornik to clovek prekusne,,,,
Nám u syna tvrdil, že je jen rozmazlený. No, není, potvrdila se mu PAS. Plus teda empatie s malým vystresovaným (z jeho přístupu, jiné doktory zvládal bez problémů) dítětem nula bodů. Byli jsme tam poprvé a naposled.
Ja som k nemu chodila do synom.pan doktor je zrejmé odborník len keď ide o dieťa ktoré nemá žiadny väčší problém. Ak sa dá, treba ísť k inému ktorý sa naozaj zaujíma o dieťa
my sme boli u neho raz, keď dcéra mala asi 3 mesiace, mali sme na začiatku zdravotné problémy, a jeho prístup bol otrasný, akože sme mali s tým rátať, absolútne žiaden emocionálny prístup, pomoc nulová, odvtedy chodíme doteraz na kontroly k doktorke Perichtovej, a tá bola od začiatku milá a pomáhala svojim prístupom, ale aj vďaka rehabilitáciam už nemáme žiadne problémy.
@24radka ja som chodila k nemu so synom a je to veľký odborník. Za mňa v prípade potreby, len k nemu