MUDr. Štorcelová

lienka_9
27. jún 2022

Dobrý deň, prosím ktorú pani doktorku z tychto dvoch by ste odporučili? Nepoznám ani jednu, čiže neviem aké majú skúsenosti, ochotu, pomôcť poradiť, vek. Ktorú by ste si podľa vašich skúseností vybrali? Ďakujem.

s1ma
27. jún 2022

@lienka_9 koho myslíte druhú dr? Ja chodim s dcérou k Dr.Mandincovej u Dr. Štorcelovej sme boli keď našu zastupovala mám s ňou veľmi príjemnú skúsenosť, či už pri komunikácii cez telefón ale aj osobne na ambulancii.

lienka_9
autor
27. jún 2022

Štorcelovu alebo Mandincovu?

daniela.ho
27. jún 2022

My mame Storcelovu, je vyborna, poradi kludne cez mail, telefonicky, na vysetrenie sa objednava online cize ziadne cakanie v cakarni. Ale myslim ze neberie mimo obvodu, ma plno

mimik94
27. jún 2022

@lienka_9 asi ai treba hlavne zavolať, ktorá zoberie nových pacientov. Možno sa nebudete musieť ani rozhodovať lebo nezoberie ani jedna.
My chodíme k Mandincovej a som spokojná, veľmi milá, odpovedá na všetko, na maily odpisuje niekedy aj po pracovnej dobe. Keď som bola a oboma deťmi naraz, tak raz si staršiu sama povyzliekala aj aj obliekla a druhý krát mi podržala malého na rukách aby som ja mohla byť pri staršej keď ju očkovala sestrička. Malý ju dokonca ogrckal a nerobila z toho žiadnu vedu, ešte mi vravela, že ona sa umyje to je najmenej, ale on má špinavé body.

lienka_9
autor
27. jún 2022

@mimik94 zoberú nas obe..preto sa pytam a rozhodujem medzi nimi

mimik94
27. jún 2022

@lienka_9 aha tak potom je to asi jedno. Kamoška chodí k Štorcelovej a tiež si ju chváli. Budú asi také podobné.

mimik94
27. jún 2022

@lienka_9 ešte možno môže rozhodnúť aj to, aká je sestrička. Ja som u Mandincovej nemala nikdy problém ani so sestričkou, tiež je zlatá, ale možno preto, že tam v ambulancii robila ešte keď tam chodil môj manžel ako dieťa a pamätá si ho.
U Štorcelovej neviem aká je sestrička, kamoška vravela, že naposledy bola akási divná a odmeraná.