Dobrý deň, prosím ktorú pani doktorku z tychto dvoch by ste odporučili? Nepoznám ani jednu, čiže neviem aké majú skúsenosti, ochotu, pomôcť poradiť, vek. Ktorú by ste si podľa vašich skúseností vybrali? Ďakujem.
Štorcelovu alebo Mandincovu?
My mame Storcelovu, je vyborna, poradi kludne cez mail, telefonicky, na vysetrenie sa objednava online cize ziadne cakanie v cakarni. Ale myslim ze neberie mimo obvodu, ma plno
@lienka_9 asi ai treba hlavne zavolať, ktorá zoberie nových pacientov. Možno sa nebudete musieť ani rozhodovať lebo nezoberie ani jedna.
My chodíme k Mandincovej a som spokojná, veľmi milá, odpovedá na všetko, na maily odpisuje niekedy aj po pracovnej dobe. Keď som bola a oboma deťmi naraz, tak raz si staršiu sama povyzliekala aj aj obliekla a druhý krát mi podržala malého na rukách aby som ja mohla byť pri staršej keď ju očkovala sestrička. Malý ju dokonca ogrckal a nerobila z toho žiadnu vedu, ešte mi vravela, že ona sa umyje to je najmenej, ale on má špinavé body.
@lienka_9 ešte možno môže rozhodnúť aj to, aká je sestrička. Ja som u Mandincovej nemala nikdy problém ani so sestričkou, tiež je zlatá, ale možno preto, že tam v ambulancii robila ešte keď tam chodil môj manžel ako dieťa a pamätá si ho.
U Štorcelovej neviem aká je sestrička, kamoška vravela, že naposledy bola akási divná a odmeraná.
@lienka_9 koho myslíte druhú dr? Ja chodim s dcérou k Dr.Mandincovej u Dr. Štorcelovej sme boli keď našu zastupovala mám s ňou veľmi príjemnú skúsenosť, či už pri komunikácii cez telefón ale aj osobne na ambulancii.