MUDr. Rida Ramzi - zubný lekár

dominika1922
14. apr 2023

Ahojte, kto chodíte k tomuto zubárovi, ako ste spokojný? Ja k nemu chodím už pár rokov ale posledný rok sa strašne zmenil. Mam problém dostať termín na ošetrenie. Mala som jedno akútne, uháňal ma stále že zub treba dokončiť inak trhať tak som prišla a nespravil na čom sme sa dohodli a začal ma presviedčať na korunku, keď som prišla druhýkrát tak už som ani na výber nemala, priam mi to prišlo že ak mi spraví obyč. Plombu tak to aj naschvál odflákne aby mi dokázal že trebalo spraviť tú drahú variantu. A keď som priamo v ambulancii tak mi povedia že mi nevedia dať termín a mám sa objednať cez telefón. Pokiaľ viem tak stále berú nových pacientov. Je tu niekto kto má rovnakú skúsenosť? Drží ma tam len strach zo zubárov zato u tohto som ten strach prekonala inak by som bola už dávno inde.

simah5690
14. apr 2023

@dominika1922 my sme od neho odisli.boli sme u neho tri roky no a posledny rok ma dorazal s cenami.a to som platila len za dieta.

dominika1922
autor
14. apr 2023

@simah5690 a ku komu ste prešli? Ceny neviem posúdiť
. Ja som vždy platila dosť...tj okolo 140€ za dve plomby q posledne 200€ po zľave za endodonciu (iba koreňová výplň bez dokončenia zubu)

zuzicka122
14. apr 2023

To by som aj ja rada vedela ze ku komu ísť... tiež som bola zo začiatku spokojná, ale už nie som...
Zo zubárov sa stali chamtivi podnikatelia a nie lekári. 🤨

sandratn
15. apr 2023

@dominika1922 aj my sme odišli. Presne kvôli tomu, že stále naberá nových pacientov a nemá čas sa venovať tým, čo už má. Otrasná skúsenosť pri dcérke. Kvôli jeho prístupu dcérka dvoje antibiotika, odmietala jest a pred Vianocami jej museli trhať dva zuby u iného zubara, pretože sa nedali zachrániť.

simah5690
15. apr 2023

@dominika1922 sme mali dve navstevy v priebehu polroka a nechali sme tam 100e za dva mliecne zuby(vytrhnutie+prehliadka).naposledy sme si odsedeli 3h kym nas vzal.ako sa spraval k malemu nemozem nic zle povedat…chodime k Liptakovi na sihoti.ja uz som sice dlhsie u neho ale este sa mi nestalo aby som si odsedela viac ako polhodinu

magdus08
22. apr 2023

Ja som odisla tiez. Tiež problém s objednaním a ze oni zavolaju...urcite. Ked mi praskol zub tak mam jest makke 😄. To bola posledna kvapka. A vsetko len korunka korunka korunka. Presla som k Coufalovi a až tam som zistila ako vsetko flakal. Koreňové výplne treba vymeniť a korunky nedoliehaju takže vymeniť. Vrchol bol, ze mi opravil kaz a pozerali na mňa, ze kde... Ze stále tam mam kaz a to ten zub"opravoval" mesiac a pol dozadu. Bola som na konzultácii aj v U. S. Centre a tam tiez vravel zubar, ze tie korunky treba prerobit.
Teraz mi ho upravili u Coufal clinic a trvalo to trištvrte hodinu. Platila som 90€ za rekonštrukciu zuba. Za trokploslovu výplň predtym 60€. Takze ceny na TN super. A prístup na 1*👌🏼 a krajsie plomby som v živote nemala. U Ramziho som mala pocit ze mi len čosi vývrtal, natlačil tam žuvačku, vytvrdil a cau.

inka1901
6. feb 2024

@dominika1922 Zdravím, tiež som knemu chodila aj ja tie ceny má neskutočne veľké... bola som naposledy u neho na klasickej prehliadke a nič iné som nepočula len samé návrhy na (KORUNKU )tak som oči vypukla:D že čože...sprepačenim ja peniaze nese*iem (som si pomyslela)+ žijeme na Slovensku a tu tie platy nie sú bohvie čo (má urobiť cenník primeraný k slovens.vyplatam.... a ešte k tomu mám aj hypotéku..nooo ďakujem pekne :D zobrala som kartu a išla som preč... ako ja nehovorím on je ako človek fajn ale tie cenyyy bože môj ...je to moc... preradilq som sa do AB Clinic je to nová klinika v Trenčíne veľmi príjemný ženský kolektív a úprimný ( hneď povedia čo sa ide robiť... žiadne naťahovačky a tak to má byť) cenník majú super;) . Pekný deň

dominika1922
autor
8. feb 2024

@inka1901 ja som na začiatku mája prestúpila k zubárovi u nás a hneď mi aj zub trhal a aj týždeň pred pôrodom ďalší. Prosím pekne mala som osmičky so zhnitymi koreňmi a tuto ramzi mi to nepovedal. Ono sa ten zub nepokazí za 2 týždne takže som bola napalena. Ale teraz som spokojná zatiaľ u súčasného zubara. A áno presne tie ceny sú príšerne. Som mala plat cca 550€ a vyše 300 stala korunka vtedy😀

inka1901
9. feb 2024

@dominika1922 fuu tak chvála Bohu že ste išla k inému zubárovi...a ste spokojná 🙂 nech sa vám darí ... pekný deň🙂