Ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať na dr.Mandincovu na Juhu , aké sú Vaše skúsenosti? Je k deťom dobra ? Akým spôsobom sa k nej objednáva? Iba telefonicky ? Bývajú plné čakárne? Nemiesaju sa tam choré a zdravé deti ?
Boli sme zvyknutí u dr.Novotovej, že sme vzdy prišli na danú hodinu a nečakali sme ani chvíľu v čakárni, vždy to bolo šup šup, prázdna čakáreň, ráno chodili zdrave deti a po 10 choré deti. Toto hľadám aj u nejakej novej a mám na výber buď dr. Mandincova alebo Janosikova .
@andula1988 Prosím Vás, ak si spomeniete na tie priestory , myslíte že sa tam dá prejsť s kocikom pre dvojičky?
Chodím s dcérou (12m) k pani Dr.Mandincovej je veľmi milá aj ona aj sestrička. Objednava nas na presnú hodinu. V čakarni sme väčšinou čakali samé. max. 1pred nami. Ak je dieťa choré zavoláte si a povie Vám okolkej prísť.
Doktorka je milá, ale čo sa týka toho čakania, tak ja mam celkom inú skúsenosť, my sme boli objednani a čakali sme vyse hodiny a pol ale vtedy bolo veľa chorých detí...myslím ze s kočíkom sa dostaneš minimálne pred čakárnu , do čakárne sú klasické dvere, neviem aký veľký mas kocik
@ketonka no pred cakaren sa dostanes urcite a dnu presne neviem zalezi od kocika
Objednana na cas s 2 mesacnou zdravou dcerkou / zobrala nas o hodinj neskor kedze mala chore deti v cakarni. Dcera poobede zacala hnackovat v miestnosti boli adenovirusx ..
Tyzden sa nevedela dat dokopy..
Bola zastupuca lekarka mojej .. som povedala nikdy viac ..
Doktorka uzasna, sestricka hroza
@martina123s prečo, byva väčšinou mila
@hopeja no proste neprijemna stara baba s nemiestnymi poznamkami, kotra zozrala celu mudrost sveta, otrasna je
A jej reci este viac vedia dodrbat mamicku, ktora sa trapi s nejakym problemom.
@ketonka My chodime k pani Mandincovej, nestava ze by sme cakali vacsinou ideme vzdy na cas …. Objedname sa bud telefonicky alebo priamo u sestricky….. vzdy velmi mila, poradi