MUDr. Ľubomír Sámel - Trenčín

anjjjelik69
21. nov 2022

Dobrý deň, chcem sa spytat hlavne tych čo čakali dieta. Ako to u nho prebieha, ja som k nemu prestupila ale neviem zda sa mi byt divny.. ako sa o vas staral? Ake ma vyšetrovacie praktiky?? Ďakujem

zojazoja
21. nov 2022

@anjjjelik69 divný? A v čom ak môžeš povedať.som jeho dlllhorocna pacientka a milšieho lekára som nestretla v živote. Mne aspoň strasne sadol. A vyšetrenie úplne v pohode,je veľmi citlivý.

timejicka
21. nov 2022

@anjjjelik69 ja som odišla teraz od neho po viac ako 20 tych rokoch ,vždy som bola spokojná no tento rok bol opak 🤔Áno máte pravdu je "divný " možno opitý ,možno na liekoch ale podľa mňa by nemal čo vykonávať prácu "v takomto "stave .Keď som ho prvý krát zbadala v takomto stave hneď som sa vonku pýtala sestričky ,že či je dr v pohode ,že sa mi nezdá byť ok a povedala ,že je ok ,že má toho teraz veľa 🤦.To už riešilo viac žien ,ktoré kvôli tomuto "divnemu "správaniu tiež odišli .

timejicka
21. nov 2022

@zojazoja boli ste u neho tento rok ? Bol v pohode ,nič ste si nevšimli?

sabenka21
21. nov 2022

@anjjjelik69 po viac ako 10 rokoch som odisla od neho nebola som spokojna s jeho pristupom a to som mala tento rok vela problemov 2xMA tak som uz nevahala ani chvilku po druhom MA a odisla som

zojazoja
21. nov 2022

@timejicka nie, tento rok som nebola este u neho lebo som bola u iného kvoli tomu ze mal akorat dovolenku a potrebovala som súrne nieco riesiť, akútne, tak ma vzal iny lekar. normalne čumím čo pisete vsetky o nom...kokso, tak to sa teda pripravim radsej buduci rok na neho..dobre vediet..teda ak bude este ordinovať :(

timejicka
21. nov 2022

@zojazoja veď uvidíte ako sa Vám bude zdať .Potom napíšte 🙂

anjjjelik69
autor
21. nov 2022

@zojazoja spomaleny, mimo reality.. ja chodim k nemu od februara, nemam dobru skusenost zatial..mamina chodi k nemu uz niekolko rokov.. teraz nebola dva roky.. a isla asi pred mesiacom.. povedala ze hrozne upadol... a akoze ten jeho spomaleny pristup a to ked mi nasiel cystu ma hned vylakal ze pojdem na operaciu, pritom krasne zmizla.. neviem..no som z neho trochu zmatena. A teraz som zistila ze som tehu, neviem... uvidim ked k nemu pojdem.. a ako dalej to bude pokračovat.. zevraj kedysi bol vyborny.. ale teraz uz tomu zjavne tak neni..

anjjjelik69
autor
21. nov 2022

@timejicka presne aj mne aj mame sa zdalo, že pije.. lebo hentak sa normalny gyndoš nechova.. dakujem inak za reakciu...😇😇

timejicka
21. nov 2022

@anjjjelik69 bola tam mama aj sesternica pred 2 týždňami tiež mali môj názor ,že mu niečo je buď je v alkohole alebo na nejakých antidepresívach alebo nevieme .Sestrička ho kontrolovala čo píše 🤦.

zojazoja
21. nov 2022

Baby tak máte pravdu. ja som zavolala jednej znamej co je jeho znama....pije a berie lieky k tomu....je to zlé s ním aj po psychickej stranke.

timejicka
21. nov 2022

@zojazoja no takže sme mali pravdu.Inak ja nechápem tej sestričke ona to vidí a kryje ho? Boji sa o robotu ? Lebo nechápem tomu .Inak on mal už kedysi problém s alkoholom .

zojazoja
21. nov 2022

@timejicka ano, kedysi dááávno už mal.

gwendolyn
21. nov 2022

sestrička je jeho žena, nie? aspon teda, ked som k nemu chodila viac ako 10 rokov dozadu, tak mu sestričku robila žena

zojazoja
21. nov 2022

@gwendolyn nie. To bola ta predtým ešte jeho žena. Ta odišla aj z TN.sestricka je jeho ešte ex ex sestrička.. taka mlada

petula1404
22. nov 2022

Pán Dr bol skvelý odborník, milý, výborný prístup, nikdy som s ním nemala problém, chodim k nemu 13 rokov, ale tento rok na preventívnej som bola veľmi nemilo prekvapená, spomalený, zvláštny, keby niet skvelej sestričky, ktorá sa ma aspoň opýtala ako sa mám, tak cele zle :( zrejme ma nejaké problémy, mrzí ma to, ale tiež odchádzam od neho.

mirkamirko0809
25. nov 2022

@petula1404 fúha ja som bola práve dnes,ale máte baby pravdu predtým bol milý,usmiaty a teraz úplne o nicom aj ja som vsimla tu zmenu ani rozprávať sa mu nechcelo,no niečo za tým určite bude

mirkamirko0809
25. nov 2022

@zojazoja a oni sú rozvedení s tou blondínou co mu robila sestričku?

zojazoja
25. nov 2022