MUDr. Babicová

sonah
16. mar 2021

Ahojte,nemate info,co je s touto ambulanciou,tyzden sa tam nemozem dovolat.
Bola som tam dnes osobne a žiaden odkaz na dverach,ani nikto nerobil,len mi sestricka z inej ambulancie povedala ,ze je sestricka na ocr,.....neviete kedy budú normalne ordinovať ??

bubulacikkk
16. mar 2021

@sonah no krasa my mame ist stvrtok

sonah
autor
16. mar 2021

@bubulacikkk no tak neviem,ci sa vybavite,mne sestricka z prijm.amb.povedala,ze maju asi este dovolenku,lebo ju mali min.tyzden,len mi je divne ze tam nemaju ziadne info na dverach....ani na telef.ustredni nic nevedeli.....skuste si vo stvrtok zavolat na tu ustrednu je to kusok od nich,aby ste sa neprehnali.....oni vam snad už dajú info....

bubulacikkk
16. mar 2021

@sonah otras to nevedia dat vediet aby sa ludia neprehnali?vzdy volavaju

bubulacikkk
16. mar 2021

@sonah aj ste klopala boli ste objednany?

sonah
autor
16. mar 2021

@bubulacikkk ano klopala som tam asi 3x,absolutne ticho,objednana som nebola,potrebujem tam zaniest tlaciva na kupelnu liecbu,aby mi to lekatka vypisala a neviem kedy bide dostupna 😕😕😕😕 Nebolo tam ani nohy....žiadny pacienti....ziadne info ani na dverach a ani na tej ich mini nastenke,proste nič

bubulacikkk
16. mar 2021

@sonah uzas..dam ti vediet vo stvrtok

sonah
autor
16. mar 2021

@bubulacikkk oki,zatial dik

sonah
autor
16. mar 2021

@bubulacikkk prosim ta,ak by si sa vo stvrtok vybavila,spytaj sa jej do kedy robi ten stvrtok a aj v piatok,ak by robila,skusim tam zaniest tlačiva na kup.liecbu,🙏🙏😉😉😉

bubulacikkk
16. mar 2021

@sonah okey

kucminka
17. mar 2021

@sonah ja som volala minuly tyzden, a viem ze je tam len dr, a len niektore dni, ona vybavuje myslim len cet telefon, ja som volala ohladne kvapiek ,co syn uziva

sonah
autor
17. mar 2021

@kucminka to ja potrebujem s nou byt osobne,lebo jej musim dat tlaciva na kup.liečbu

kucminka
18. mar 2021

@sonah to viem, len som pisala, ze je tam iba v niektore dni, tak treba skusat volat

bubulacikkk
18. mar 2021

@sonah ahoj pracuje ale ze nedviha tel nema na to cas prac dobu ma taku aku ma na dverach to mi povedala dr ahoj

sonah
autor
18. mar 2021

@bubulacikkk dik za info,tak zajtra to zasa skusim osobne 🤷‍♀️,aj tam mala vela pacientov ?

bubulacikkk
18. mar 2021

@sonah nik tam nebol ona je tam sama sestrickw nerobi vies preto nema cas dvihat fon

sonah
autor
18. mar 2021

@bubulacikkk ja viem,ze tam sestricka nieje,ved skusim tam zajtra doobedu skocit,uvidim,ci ju zastihnem,...len v ten utorok mi bolo proste divné,ze nik neotvara a ziaden oznam na dverach a nik nevedel kde je,ci robi,alebo co vlastne.....

bubulacikkk
18. mar 2021

@sonah mozno na obede al.na oddelenie odbehla

sonah
autor
18. mar 2021

@bubulacikkk nebola som tam v čase obedu,ake neskor....to je už jedno,vdaka ze ste ss opytali....

bubulacikkk
18. mar 2021

@sonah za malo