Zdravím. Poraďte pekné miesto na svadobnú hostinu (obed a zábava do noci) pre cca 30 ľudí. Trenčiansky kraj, aj s cenou koľko vás to tam vyšlo, hľadáme niečo čo nás nezrujnuje. Vďaka
@marryliese cenu neviem, ale veď stačí zavolať a opýtať sa... Ale pre mňa krásne miesto na svadbu je kaštieľ patrovec, alebo v ostraticiach je super restika hneď na začiatku dediny, videla som to tam krásne nazdobene, je tam veľká terasa, detské ihrisko a super varia...
My sme mali teraz svadbu v Ostraticiach Harmónia, odporúčam.
@marryliese my sme mali v mikes garage, majú tam salónik, mali sme cca 30 ludi, vyšlo nas to 900€. Jedlo vyborne, alko aj nealko sme mali od nich iba pálené sme mali svoje. Zákusky sme si tiež doniesli svoje. Da sa s nimi dohodnúť aj ze si donesiete svoje pitie ci alko alebo nealko (za poplatok), za salónik sme neplatili.
@marryliese my sme mali mat v Park hoteli na Baračke (mali sme mat 50 ludi), ale nakoľko to bolo na začiatku Covidu a všetko bolo pozatvarane, ani ľudia sa "nemohli" stretávať, tak sme mali svadbu len o najbližšej rodine (10ludi) a potom sme posedeli u mojej mamy 🤷♀️.
@janettdamian že je to tam super? Koľko ste mali ľudí? Koľko vás to tam stalo?
@11mirka22 áno boli sme spokojný. My tam aj v rámci širšej rodiny robíme všetky rodinné oslavy. Ľudí sme mali 37 a cena 2300, ale mi sme si doniesli iba zákusky a slané, ostatné bolo všetko v réžii firmy. Na nete nájdeš cenník atď.
@11mirka22 ešte som chcela, že tá cena záleží od toho koľko "popijete" v tej cene bolo prípitok, predjedlo, polievka hlavné jedlo, studený bufet, teplý bufet, nealko, káva, alkohol, aranžmán (slávnostné prestieranie)
My sme mali v Lavante - v pivnici. 35 ludí, cca 850€ to vyšlo. Polievka, druhé, káva, večer guláš, a citronová voda. Aklo, nealko, koláce aj slané sme si mohli doniest.