Ahojte bol niekto v gyneke na kyretazi?
@pink_lady chcela by som vediet v skratke ako to prebieha,a ci ma prepusti do par hodin a a ci to je v ciastovnej anestezii.
@123lucinda rano prides, sestricka ta "zmeria" /tlak, atd/, potom pojdes dole, porozpravas sa s anesteziologickou /u nej sa plati cca 15€/, potom ti zazela dobru noc a za chvilu ta zobudia...domov mozes ist po par hodinach ak sa budes citit, alebo az vecer ale musis mat doprovod
@pink_lady a tie hodiny co tam budem tak tam budem sama?alebo ma tam budu chodit kontrolovat?
A co treba doniest?bude stacit zupan lebo nocnu koselu nemam
@123lucinda to ti museli povedať a dat inštrukcie co si máš doniesť a kedy prepúšťajú. Aj ja som absolvovala ale všetko mi povedali.
@miruska655 povedali len sme s priatelom boli v soku tak si to pametame zbezne.
@123lucinda urcite nebudes sama ;) a presne ako pise
@miruska655 isntrukcie ti dali/daju
@123lucinda tak zavolaj na recepciu, sestricky su fajn, povedia ti ;)
@123lucinda jasne ja ti verím je to šok ale ideme ďalej sme ženy 💪 držím palce všetko dobre dopadne, zavolaj si tam všetko ti povedia.
@123lucinda treba nocnu koselu,po zobudeni davaju aj obed,ja som bola v PN na izbe s viacerymi s rovnakym zakrokom.ak sme boli ok,prepustili domov.
@simona92101 fiha v TN na gyneke som ja obed nemala 😂
@miruska655 tak boli sme tam od rana na lacno,pustali az poobede,okolo 11:30 doniesli nieco co mal byt obed 😀 pristup nic moc,hlavne chovanie vrchnej sestry k niektorym zenam ako k odpadu..myslim ze je to dost nevhodne,jedna pani tam velmi plakala,trosku empatie by jej myslim pomohlo..
@simona92101 taky ľudia tam nemajú čo robiť. S takým prístupom. Ja si nemôžem sťažovať doslova do písmena klobúk dolu my sme mali prístup na jedničku.
Hanba im hentakym ľuďom
@simona92101 ale ty si nebola v gyneke v Trenčíne keď píšeš v PN - Piešťany?
@simona92101 ty si ale nemohla byť v Gyneke u Jankovského, pretože ja som bola u neho 2 x na zákroku a nic z toho čo si povedala nesedí.
@123lucinda vôbec sa neboj, je to tam ako rekreačný pobyt, sestričky na jednotku, urobia čo ti na očiach vidia. Doktor milý, ústretový...na izbe sme boli max. štyri. Neviem čo myslíš čiastočnou anestéziou, ale normálne ťa uspia a ani nebudeš vedieť a bude po všetkom. Okolo obeda by ťa mali prepustiť. Jediné čo sa mi nepáčilo, že neobviazali nohy, kvôli možným zrazeninám.
@blondkvetinka uz mam po.dalo sa to zvladnut 🙂
@123lucinda supeeer, tak rýchle zotavenie 🙂
@stanusenka Ahoj, pustili ma v ten den, zakrok bol skoro rano a okolo obeda som isla domov.
@stanusenka to uz si presne nepamatam, zda sa mi ze mi to povedali osobne, povedali v aky cas,bolo to tusim o 7rano, v tej operacnej sale sa povypisovali papierovacky, dali mi infuzku na narkozu, za par minut som mala po, neake 2 hodinky som polezala a isla domov. Citila som sa ok po tom.
@stanusenka to si uz nepamatam.
@123lucinda kamoska bola, co chces vediet?