Magnetická rezonancia v Trenčíne

neferneferuaton
19. dec 2023

Ahojte. Boli ste niekto v poslednej dobe na MR v trencine? Fakultna nemocnica alebo vojenska nemocnica. Ako dlho ste cakali na termin?

Odporucaju nemalovat sa pri MR mozgu. Plati to aj vtedy ak idem s chrbticou? Ďakujem za kazdu skúsenost

zutera
19. dec 2023

@neferneferuaton já jsem byla na začátku měsíce s dcerkou v nemocnici na MR 4 krát. Všechno proběhlo v pohodě, myslím že tam chodili pacientky nalíčené i na MR mozku.Nikdo nic neřešil.Trochu se čekalo,ale nic tragického...po vyšetření jsme chvíli počkali na cdčko a popis mě poslali má email. Před vyšetřením dostaneš dotazník a tam všechno uvedeš

monillia
20. dec 2023

@neferneferuaton bola som aj na MR mozgu aj chrbtice a ani raz mi nepovedali, že sa nesmiem maľovať. Termín záleží aj od zdravotnej poisťovne akú máš. Ja zvyknem chodiť do vojenskej, ale fakultná by mala mať teraz nejaký super špičkový pristroj

neferneferuaton
autor
20. dec 2023

@monillia o dva mesiace mam termin vo fakultnej

m.a.r.t.i.n.a
28. jan 2024

Ahoj, ja som bola túto sobotu vo FN TN Futurum s.r.o. Termín mi dali pred cca 2 mesiacmi, ale potom mi volali, ze maju volne a mozem prist skor. O 3 tyzdne sa mi to posunulo dopredu.

neferneferuaton
autor
13. feb 2024

Ahojte. Prosim vas ako dlho cca trva MR chrbticee?

sonkamirka
18. mar 2024

@neferneferuaton ahoj..len nejakych 10 min...bola som s krcnou...bala som sa toho mini priestoru,alebolo to uuuuplne v pohode🙂

andrea2323
18. mar 2024

@neferneferuaton obidve sú úplne ok 🙂 termín ti dajú podľa toho, čo sa ide vyšetrovať a ako dlho je aj poradovník na daný orgán, či potrebujú viac času na pichnutie kontrastu alebo nie. Určite sa to dá vydržať ☺️ maľovanie som v mojich stavoch neriešila, píše sa, že kvôli magnetických časticiam v make up by sa nemalo, ale ešte som reálne nikdy nevidela nikoho, koho by kvôli tomu vrátili.. to magnetické pole je oveľa silnejšie ako nejaké mini častice v make upe, najmä ak nejdeš na hlavu ☺️