Kto daruje jedno čiernobiele mačiatko do 3-4 tyzdnov narodene?Je jedno ci je to mačička alebo kocúrik.
Mesto Trenčín
Mačiatka, musia byť pri mame minimalne dva mesiace. Idealne, tri mesiace. Tam nejde, len o cicanie, ale matka ich učí loviť a prežiť.
Ja mám 4 mesačné, cierno biele a až teraz rozdavam. 3-4 týždňové má ešte byť pri maminke na cecíku.
@michaela329
Si z TN?
@malinka03 ja už mám všetky zajednane, ide len o to, aby si pýtala staršie mačiatka.
@malinka03 https://www.modrykonik.sk/forum/domaci-milacikovia/preziju-4-tyzdnove-macicky-vonku/
Táto by ti určite rada darovala, len je to trochu ďaleko. Mačičky majú aj požadovaný vek, keďže sú siroty.
oslovte občianske združenia v okolí - v Trenčíne máte OZ Trenčianske labky, v Novom Meste OZ Opustené mačky - praskajú vo švíkoch, zachránite mačiatko z ulice, urobíte šľachetný skutok 🙏🍀🐱
@malinka03 my sme si vzali jedného kocurika čo mal 6 týždňov. Jeho mamu prešlo auto, takže tak či tak ho trebalo piplať. Ale v 6t už zvládol našťastie piť pomaličky z plytkej misky (každé 2hod) takže bol na mlieku ešte asi mesiac takto. Potom začal aj mäso jesť keď mu rástli zuby. Dnes je z neho 4kg kocúr 😄
@malinka03 mačiatko má ísť od mamy tak v 10 týždňoch najskôr..ono sa od nej všetko naučí naučí ho ako byť mačkou ..neber také malé
@malinka03 3-4 týždne? Ty netušiš čo to obnáša však?
@malinka03 v skupine Trencania na FB akurat niekto nasiel malinke maciatko a hladaju mu domov.
Mrkni na bazos
@lenuska1907
Mozes poslat link?
My máme. Ale jedno ryšavé a jedno trojfarebne. Sú maličké majú mesiac mamina ich nechala po týždni kŕmime striekačkou. Ryšavé už vie aj samo papať. Pijú mačacie mlieko v prášku. Sú veľmi milé a pritulne keďže sú od malinká zvyknuté na ľudí. Sme od Púchova.
@malinka03 3-4 týždňové musí byť pri matke ešte, my máme také, veď to je ešte celkom maličké, cecá ešte.