Kožná - Trenčín, Dubnica nad Váhom

andidi
17. mar 2023

Ahojte prosím o tip na dobrú kožnú lekárku/lekára v TN alebo Dubnici, s kým ste spoko a nemá zastaralý prístup k pacientom. Príp niekto z tímu v Dermatope ku komu sa objednať? Dakujem

tinkavvv
17. mar 2023

@andidi kozna.sk - v dubnici, spokojnost, objednanie a dodrzanie casu vysetrenia.
Dermatop dubnica - dlhe cakacie doby a pani doktorka vysetrila pohladom od stola. S dermatop tn nemam skusenosti, ale tiez viem ze dlho sa caka na termin.

andidi
autor
17. mar 2023

@tinkavvv ďakujem presne k nej kozna.sk som aj chcela ísť len ona nemá zmluvu s VšZP 😒

vierka82
17. mar 2023

@andidi v dermatop som ja vôbec nečakala dlho.za chvíľu som mala termín.perfektny prístup.necakala som ani minútu.len berú 50€ za znamienko

andidi
autor
17. mar 2023

@vierka82 fúú ha ďakujem, ja som si myslela ze je to hradené poisťovňou.. u koho ste bola v dermatope? Vraj je tam jedna šikovná lekárka len neviem meno.

vierka82
17. mar 2023

@andidi nie je to hradené.ja neviem meno ale robil nám to chlap (ja som bola na 2znamienka a môj syn na jedno)
Mne to za to stálo keďže keď som volala na kožné tak vždy ma odpalkovali že si musím ísť ráno po časenku a aj tak nevie či ma vezme.tu to bolo úplne o niečom inom.objednana som bola extrémne rýchle a nikdy som nečakala ani sekundu

andidi
autor
17. mar 2023

@vierka82 ďakujem, vy ste teda podľa všetkého boli znamienka vyberať však? Ale za kontrolu znamienok vo všeobecnosti sa neplatí ci áno?!

vierka82
17. mar 2023

@andidi áno bola som vyberať.ci sa platí za kontrolu neviem
Podľa mňa áno.tam sa platí za vsetko