Kožná lekárka v Trenčíne

simkam2912
9. mar 2022

Prosím vás poradíte dobrú kožnü lekárku v Trenčíne?

mima1
9. mar 2022

S dietatom sa najskor dostanes asi na objednavku ku Plesnikovej. Je sice taka no vseliaka nemastna neslana ale vie dat najskor cas. Niekedy aj druhy den ked volas. Inak asi casenky len skoro rano.

simkam2912
autor
9. mar 2022

@mima1 no práve k nej chodíme,ale nie som spokojná,je drzá a nepríjemná a sestriçka tiez

mima1
9. mar 2022

No je naozaj divna no… ja som ju oslovila len preto ze nikde nebol rychlo termin. Dermatop aj tri mesiace cakania. A ine kozne poliklinika vraj aj o 5postavit na casenku. To ja podporovat nemienim taky system kym nemusim naozaj. Ona je v pohode ak jej nikto nic nehovori a len pocuvas. Ak nahodou cosi povies ze na nete si citala alebo neviem tak vtedy zacne byt odporna no

simkam2912
autor
9. mar 2022

@mima1 ja som u nej bola s malou 5 rocnou a kym sme cakali az vypise papiere mala sa hrala na mobile a zacala nadavat co jej ti davam a tak...
A poslala nas s materskym znamienkom do BA a tan volam a ze znamienkova poradna uz nefunguje,ani to nevedela.

mima1
9. mar 2022

@simkam2912 😂😂 je taka no trosku mimo.
Ja som drzala nerezovu flasu s vodou v ruke synovu a ona ze
Hento ako cistit? A ja ze normalne to davam do umyvacky.
A ona ze nato sa nepytala ze pytala sa na to cez co pije rozumej slamku silikonovu. A ja ze normalne tiez do umyvacky a oncas ju vyvarim 😂. Cosi zamrmlala neviem co ze uz by mal pit z pohara. Mal vtedy rok 😂. Som si pomyslela svoje len a isla.

xqwertyx
13. mar 2022

@simkam2912 dermatop, je síce pravda, že sú tam dosť dlhé čakačky, ale treba vyskúšať zavolať, raz sa mi stalo, že mi dali termín do mesiaca.

misenaf
5. máj 2022

@simkam2912
@mima1
@xqwertyx
Dobry den mamicky.
Chcem sa spytat ake meno ma Dermatop v Trencine,lebo by som tam chcela ist na esteticky zakrok,nie najlacnejsi a nenachadzam ziadne recenzie na nich,dokonca ani stranku na fb nemaju.
Je to v Trencine znama klinika,maju neviete ci je to tam slusne,pekne ,moderne?
Ja som z NZ a ked uz vycestujem nerada by som bola sklamana.Dakujem za kazdu odpoved

xqwertyx
5. máj 2022

@misenaf ja som bola vždy spokojná so všetkým, aj s personálom (teda až na to, že sú tam čakačky, ale to zas bývajú na dobrých lekárov). Ale ja som tam chodila len kvôli kožným problémom. Takže neviem akí sú ostatní lekári. Pekné a moderné to tam bolo, ale zasa musím povedať už je tomu nejaký ten rôčik čo som tam chodila. Skus pozrieť fotky na ich webe, majú to tam pofotene.