Kórejské wony - Trenčiansky kraj

chrobacik41
11. jún 2024

Ahojte, prosím vás viete mi niekto poradiť kde v Trencianskom kraji by som vedela zameniť eurá na kórejské wony? U nás v našom meste v žiadnej banke poradili mi zmenárne ale v našej nemajú 🤷‍♀️viete mi poradiť kde by sa dali zameniť? Ďakujem veľmi pekne za informácie. A ak ak nie v TN kraji môže byť aj iný ale nie východ to je už ďaleko pre mňa. Skôr BA, TT, NR ešte by sa dala aj Žilina pripadne niekde Orava🙏

egonsk
11. jún 2024

a naco to teraz potrebujes zamenit? Ved ked tam prides, tak v prvej zmenarni, alebo banke, alebo bankomate dostanes potrebnu menu.

melanta
11. jún 2024

@chrobacik41 nie je dôvod, aby banky či zmenárne v SR mali KRW. Možno aj niekoľko rokov by to nikto nekúpil a mali by s tým iba náklad. Odporúčam zameniť pár wonov po prílete a platiť kartou.

nelca0510
11. jún 2024

@chrobacik41 tak skús Národnú banku Slovenska

hiro
11. jún 2024

Podla mna v ZA ich maju nie len nejake zmenarne ale mozes rovno ist do Korejskeho baru, tam ti mozno zmenia kolko chces :D

chrobacik41
autor
11. jún 2024

@melanta no ja kartu nemám tak preto som sa pýtala ze par eur by som zmenila, japonské jeny sme nemali problém zmeniť.takze zmeníme v tam. Ôk ďakujem vám všetkým. Prajem pekný deň.

melanta
11. jún 2024

@chrobacik41 s jenmi sa obchoduje na Slovensku. Síce málo, ale dajú sa zohnať. Vybav si kartu, zrušíš ju po návrate. Cestovať bez karty je zlý nápad.