Kde mi urobia hormonálny profil?

lenna255
13. nov 2024

Baby kde mi urobia prosím vas hormonálny profil ? Môj gynekológ mi také veci na moju žiadosť (žiadosť CARu) odmieta urobiť. Dakujem

kiwi3
13. nov 2024

@lenna255 to co je za car a gynekologa? kazdy z nich by to mal vediet spravit, ale vobec nechapem, preco ta car poslal spat ku gynekologovi? to je ktory? ved prave tam by ti to mali spravit spolu s dalsimi vstupnymi vysetreniami.

lenna255
autor
13. nov 2024

@kiwi3 Nie idem do caru a tam potrebujú môj HP a gynekológ mi ho nechce urobiť

kiwi3
13. nov 2024

@lenna255 to mas zly car aj gynekologa. kazdy normalnejsi car robi ako prve hormonalny profil, ak ti ho nespravil gynekolog. akoze mozes si ho dat spravit za par sto eur aj v medirexe, ale radsej zmen car. a po tomto by som rozmyslala aj nad zmenou gynekologa, ked je neochotny. nevidim dovod, preco by si ta mali pinkat.

moolnarkaa
13. nov 2024

@lenna255 do ktorého CAR chodite?

nikoleta999
13. nov 2024

Ako prvé mi CAR spravilo hormonálny profil .... ked som bola na kontrole u svojho gynekologa, tak mi HP po roku spravil aj on ... aky ma na to dôvod si sa ho pytala ? Akoze toto je uz sila ... Normálne by som si od neho zobrala kartu a dovi dopo ...

moolnarkaa
13. nov 2024

@nikoleta999 Mne napríklad odmietla gyn zobrať krv na toxoplazmozu po potrate, doma máme tri mačky 🥲 Spravila mi to obvodná, bez problemov a tiež len krútila hlavou, že z akého dôvodu mi to odmietla..

lenna255
autor
13. nov 2024

@kiwi3 neviem čo stym ma ale CÁR spoločne. Ideme na prvú konzultáciu a máme si zobrať so sebou tie výsledky aby už na 1 konzultácii mali prehľad o nás. Podľa mňa postup je správny ..akurát gynekológ ma stym problém

lenna255
autor
13. nov 2024

@moolnarkaa estw sme neboli ale ideme do repeofitu Brno

kiwi3
13. nov 2024

@lenna255 v reprofite si to urcite robia aj sami, co s tym ma spolocne? asi ze vsetko vlastne riesia na zaklade vysledkov z hormonalneho profilu u zeny. to aj spermiogram si akoze beriete?

nikoleta999
13. nov 2024

@lenna255 Ja som tiez v Reprofite a ak ho mat nebudeš, tak v Reprofite Ti ho spravia bez problémov oni

moony99
13. nov 2024

Zavolaj na biochémiu ,ktorá je v blízkom okolí,tam urobia aj samoplatcom

lenna255
autor
13. nov 2024

@kiwi3 jezis však robia ale keď pôjdeme na konzultáciu a budeme mať všetky výsledky vedia hneď začať liečbu😂 a nemusíme čakať na výsledky ..podľa mňa je to rozumne …nebývame v Brne takže je ro pre nás takto lepšie 😂

lenna255
autor
13. nov 2024

@kiwi3 a normalne nám poslali veci ktoré máme priniesť zo sebou a je tam aj toto… a nemyslím si že reprofit Brno je zato zlá klinika

kiwi3
13. nov 2024

@lenna255 ved praveze reprofit brno je najlepšia klinika, tak neviem, kde je problém. Všetko ti tam spravia. Konzultáciu potom môžeš mať aj online. Len to treba mať dopredu dohodnuté. Alebo si to spraviť v slovenskom reprofite. Ale vlastne neviem, prečo ti radím, keď vieš všetko najlepsie

lenna255
autor
13. nov 2024

@kiwi3 ale my sme objednaní na konzultáciu na klinike a mám si doniesť výsledky..ja som chcela poradiť kde v tn mimo gynekológa mi ich spravia nič viac ☺️

simca115
13. nov 2024

@lenna255 skús medirex na rozšírený hormonalny profil

mamina7070
13. nov 2024

@lenna255 daj si urobit sukromne v medirexe

kiwi3
13. nov 2024

@lenna255 tak to som ti napísala v druhom príspevku https://www.medirex.sk/vysetrenie/hormonalny-pr...

pe_mi
13. nov 2024

@lenna255 ja som vystriedala troch gynekológov, ani jeden mi ho nechcel urobiť.vraj nemajú prečo.menstruacia pravidelná.na sone žiadne problémy.zaplatila som si ako samoplatca v medirexe
Nemám vôbec dobrú skúsenosť v tomto s gynekológom..