Baby kde mi urobia prosím vas hormonálny profil ? Môj gynekológ mi také veci na moju žiadosť (žiadosť CARu) odmieta urobiť. Dakujem
@lenna255 to mas zly car aj gynekologa. kazdy normalnejsi car robi ako prve hormonalny profil, ak ti ho nespravil gynekolog. akoze mozes si ho dat spravit za par sto eur aj v medirexe, ale radsej zmen car. a po tomto by som rozmyslala aj nad zmenou gynekologa, ked je neochotny. nevidim dovod, preco by si ta mali pinkat.
@lenna255 do ktorého CAR chodite?
Ako prvé mi CAR spravilo hormonálny profil .... ked som bola na kontrole u svojho gynekologa, tak mi HP po roku spravil aj on ... aky ma na to dôvod si sa ho pytala ? Akoze toto je uz sila ... Normálne by som si od neho zobrala kartu a dovi dopo ...
@nikoleta999 Mne napríklad odmietla gyn zobrať krv na toxoplazmozu po potrate, doma máme tri mačky 🥲 Spravila mi to obvodná, bez problemov a tiež len krútila hlavou, že z akého dôvodu mi to odmietla..
@moolnarkaa estw sme neboli ale ideme do repeofitu Brno
@lenna255 Ja som tiez v Reprofite a ak ho mat nebudeš, tak v Reprofite Ti ho spravia bez problémov oni
Zavolaj na biochémiu ,ktorá je v blízkom okolí,tam urobia aj samoplatcom
@lenna255 ved praveze reprofit brno je najlepšia klinika, tak neviem, kde je problém. Všetko ti tam spravia. Konzultáciu potom môžeš mať aj online. Len to treba mať dopredu dohodnuté. Alebo si to spraviť v slovenskom reprofite. Ale vlastne neviem, prečo ti radím, keď vieš všetko najlepsie
@lenna255 daj si urobit sukromne v medirexe
@lenna255 tak to som ti napísala v druhom príspevku https://www.medirex.sk/vysetrenie/hormonalny-pr...
@lenna255 to co je za car a gynekologa? kazdy z nich by to mal vediet spravit, ale vobec nechapem, preco ta car poslal spat ku gynekologovi? to je ktory? ved prave tam by ti to mali spravit spolu s dalsimi vstupnymi vysetreniami.