Prosím poraďte kde kúpiť prvé topánočky pre 11 mesačne, ktoré už chodí. Niekde kde naoxaj dobre poradia. Trenčín a okolie
Zrovna včera sme kupovali prvé topánočky v Dubnici vo vevericke, veľmi dobre poradia aj majú veľký výber
Na Palackeho v Trenčíne je predajna Barefoot. Je tam veľmi mila pani, všetko pozrie, poveria, vysvetlí, poradí.
Áno, bude tam len takáto ponuka. Prinajmenšom sa môžeš pozrieť, poradiť, zistiť, aký typ nôžky ma dieťatko, aby si sa následne vedela zamerať na niektoré parametre.
Áno, pokračujem s barefoot. No niekedy i z druhej ruky, pri barefoot obuvi to vraj nevadi. A keď sa nozka vyvíja, tak je podla mna lepšie barefoot aspoň na začiatku, i keby v tom nebudete pokracovat.
Ja s barefoot ešte uvidím, lebo leto vidím aj dosť naboso, ale zvažujem aj letné Sandalky také. Teraz, na par týždňov ma topánky (klasické), po sestre, ale vymenila som vložku. Inak nie som zástancom obnosenej obuvi. 🙂
V Dubnici obchod Veverička ma topánočky od protetiky,univerzálu, pripadne je na Novej Dubnici obchod protetika 🙂