Kam s deťmi v Trenčíne?

nikayla
3. máj 2024

Ahojte, chceme si spraviť s deťmi výlet vlakom do TN. V meste sme boli naposledy už dávno a ako bezdetní, tak by nás potešili nejaké tipy od miestnych, kam sa ísť pozrieť. Náš plán je zatiaľ nejaká zmrzlina, cukráreň, hrad a centrum mesta. Ďakujem za tipy 🤗

svetlonos
3. máj 2024

@nikayla
na Brezine je pekne, lesné ihrisko aj dobrá reštaurácia tam 🙂

bellaa3007
3. máj 2024

@nikayla neviem odkedy začína premávať vláčik, ale môžete ist z mesta vlačikom na Brezinu. Je to krásne prostredie, ihrisko pre deti, blízko hrad.
Na vlakovej stanici je tiež nove super ihrisko.

tiika
3. máj 2024

@nikayla
V Hoteli Elizabeth sa môžete vyviezť výťahom a pozrieť si napis na skale a zároveň i hotel 😉
Ak by ste išli z hradu dole po farských schodoch, tak takmer na konci vľavo je Centrum pre rodinu, majú tam detsky kútik, spoločenské hry, záhradu s množstvom zaujímavosti, vselico na pitie, kávičku..
Blizko centra za mestskou bránou a Kebabiznou je Atrium. Taká pekná zóna na oddych- lavičky, smykacky, vodná kaskáda..
A pri Vodnikovi je palacinkaren Mak.
Zmrzlina Oile ma i prijemne posedenie na ohradenej terase so zahradkou.
Na Brezine je i Tarzania.
Pekný čas viete stráviť i na Ostrove, je tam pláž, bufet, ihrisko, nafukovacie trampoliny.. celkom vzadu minigolf.

sevrin
3. máj 2024

Netreba zabudnúť na železničnú a autobusovú stanicu. Za 2 roky bude Trenčín európskym hlavným mestom kultúry, tak si treba dovtedy poriadne užiť ten skanzen, aký nemajú ani v Pripjati po výbuchu černobyľského reaktora.

nikayla
autor
3. máj 2024

@tiika
@bellaa3007
@svetlonos ďakujem! Skvelé tipy ♥️

gelifil
3. máj 2024

@tiika napis uvidim len , ked sa vyveziem?

gelifil
3. máj 2024

Baby, Trenčanky, zaujíma ma ten priestor vpravo zasklený. Je to nejaký bar alebo súkromné? Zdá sa mi, že tam bolo ešte jedno také (na foto nie je). Ako sa to volá?Rada by som tam šla....sedenie medzi strechami😉

jaja1979
3. máj 2024

@gelifil to by malo byť Atrio café. Krásny priestor, na sedenie vnútri a v lete aj vonku,, krásny výhľad na hrad odtiaľ je. Treba ísť pozrieť. Aj letné kino tam cez prázdniny býva a cez advent punč ako na vianočných trhoch😁👍

gelifil
3. máj 2024

@jaja1979 wow!super!!!

tiika
3. máj 2024

@gelifil ešte by sa dalo prejsť cez reštauráciu, potom vpravo hore schodmi a potom vľavo je vyklenok. Výťahom je to určite jednoduchšie.

gelifil
3. máj 2024

@tiika ok, dik za tip

gelifil
3. máj 2024

@sevrin 😝😝😝

1aduliatko1
19. júl 2024

@bellaa3007 prosim ta, niekde v tom parku pri vlakovej stanici je ihrisko?

1aduliatko1
19. júl 2024

Dievcata prosim a peso na hrad to kolko trva?? Od namestia

bellaa3007
19. júl 2024

@1aduliatko1 ahoj ano hned v parku, kusok od hlavnej cesty
https://trencin.sk/aktuality/na-com-aktualne-v-...

1aduliatko1
19. júl 2024

@bellaa3007 dakujem...zastavime sa po ceste na vlak