Ismile dovolenka - zástup

7. dec 2022

Krásny večer prajem,

Prosím vás, nie sme z blízka, ale chodime k zubárovi do Trenčína na juh. Klinika ISMILE, neviete, kto momentálne zubára zastupuje? Mal to vraj pisane na dverách ordinácie.
Niekto zo Sihoti.

Ďakujem vopred za každú informáciu.
Pekný zvyšok večera

dominika1922
7. dec 2022

Odpovedať neviem ale mňa by zaujímalo ako ste uňho spokojný. Ďakujem za odpoveď🙂

autor
7. dec 2022

@dominika1922 najlepší zubár v trenčianskom kraji .
Naozaj tak empatického zubára som absolútne nezažila ani v televízii 🙂🤝

dominika1922
8. dec 2022

Lebo ja k nemu chodím už 5 rokov a v poslednej dobe sa pokazil podľa môjho názoru.. čo sa týka objednavania myslím tak ma zaujímalo či to tak nevidíte aj vy

autor
8. dec 2022

@dominika1922 vôbec nie 😊
Za mňa osobne, bez problémov. A ak niekto im vypadne vždy volajú ľuďom, či by chceli prísť skor. Ktorých maju v poradí neskor alebo ako😊

dominika1922
8. dec 2022

Tak ku každému má iný prístup🙂

kimmi17
8. dec 2022

Zastupuje ho DR.Liptak

kimmi17
8. dec 2022

tiez k nemu chodime cela rodina a sme velmi spokojni vsetci

autor
8. dec 2022

@kimmi17 ďakujem srdečne

sandratn
21. dec 2022

@dominika1922 dcéra k nemu chodila a odhlásila som ju. Dr neustále naberá nových pacientov. Zo začiatku všetko OK, chodila pravidelne na prehliadky, až do chvíle, keď nastal problém. Absolútne to adekvatne neriešil, až dcére museli vytrhnúť dva zuby na inej klinike, pretože to došlo do štádia, že odmietala jest, kvôli hnisavým zápalom a kvôli tomu prekonala dve choroby. Tým, že vyčkával, nedali sa už zachrániť. Keď som mu volala o termín, povedal, že nemá, lebo ma veľa pacientov s termínom. Druhý Dr skonštatoval, že takto sa nemalo postupovať a moderná medicína už rieši aj detské zuby, mohla dostať otravu krvi.

dominika1922
21. dec 2022

@sandratn presne tak. Mam podobnú skúsenosť. Nemá na mňa ako pacienta vôbec čas. Keď sa chcem objednať osobne v ambulancii tak mi sestrička povie že ona mi nevie dať termín pritom kalendár mala pred sebou, že si mám zavolať. V júni ma zobral ako akútny prípad, mŕtvy zub a upozornoval ma že nech prídem čím skôr aby sa nemusel trhať .zobrali ma až na konci októbra a ešte mal doktor blbé poznámky. Zatiaľ som tam ale kto vie dokedy. Ostávam len kvôli tomu že mám príšerný strach zo zubárov a tento jediný to vo mne odbúral.

autor
21. dec 2022

@dominika1922 suhlasim ja mam panicky strach zo zubarov a on je topka!
Ale co sa tyka objednávania telefonicky, slušne vzdy jednam a to sa mi aj vracia, maximálna spokojnosť.
Zas ked som tam bola v kresle zažila som osobne 2 výstupy v telefóne od dvoch pacientov a zubár si povedal svoje ale správnym krokom, pretoze zvysovali pacienti hlas hned v telefóne. A pritom s takymi problémami mu nosntop volali i cudzi ktorí k nemu nechodia. A ešte su urazení 🙂

Kazda minca ma dve strany.
Za mna 55x uz super ☺️

dominika1922
21. dec 2022

Ja tiež vždy jednám slušne ale aby som ako podla neho "akútny prípad" čakala na ošetrenie 5 mesiacov tak to už mi príde moc. A také objednanie že mi zavolajú večer o 8smej či môžem na ďalší deň o 11tej prísť..no sto ľudí, sto chutí ale toto mi veru nevyhovuje